Bilgisayarınızdan başka bir bilgisayara uzaktan nasıl erişilir

Arkadaşınızın bilgisayarına bilgisayarınızdan uzaktan nasıl erişileceğini merak ettim, herhangi bir bilgisayara erişmek için üç çalışma hil...

Arkadaşınızın bilgisayarına bilgisayarınızdan uzaktan nasıl erişileceğini merak ettim, herhangi bir bilgisayara erişmek için üç çalışma hilesi oluşturduk. Bilgisayarınızın tüm programlarını, dosyalarını ve başka bir bilgisayarın ağ kaynaklarını yalnızca bilgisayarınızın önünde oturarak kullanabilirsiniz.
Uzaktan Bilgisayar Erişimi için ipuçları  Uzak Bilgisayar Girişi, bilgisayar ortamında, herhangi bir bilgisayarı internet üzerinden uzaktan kontrol edebileceğiniz bir programdır. Bu yöntem esas olarak, ofis yöneticilerinin çalışanlarına, bilgisayarlarında tam olarak neyi hazırladıklarını öğrenmek için izine sahip olmaları için yapılmıştır. Bununla, her birini ve her şeyi başka bir bilgisayarda kolayca kontrol edebiliriz .
Biz uzaktan ayrıca biz kapatabilir bir bilgisayardan başka bir bilgisayardan dosya kopyalayabilirsiniz ve bu bilgisayara yönetici girişe sahip olabilir, hatta tüm dosyaları elde edebilirsiniz. İyi internet bağlantısıyla, başka bir bilgisayarda çalışıyoruz gibi geliyor. Uzak Bilgisayar Erişimi ile başka bir PC kullanıcısı ile de sohbet edebiliriz. Bu gönderide, Size Başka Bir Bilgisayara Uzaktan Erişmekiçin en iyi yöntemleri anlatacağız  .

Bilgisayarınızdan başka bir bilgisayara uzaktan nasıl erişilir

Yöntem 1: Google Chrome Kullanarak Uzaktan Bilgisayar Erişimi
Adım 1. İlk olarak, uzatma indir Chrome Uzaktan Erişim  senin üzerinde Google Chrome .
Remote Computer Access Using Google Chrome
2. Adım. Artık bu uygulama Chrome'unuza eklenecek ve onu en üst köşede görebilirsiniz. Üzerine tıklayın ve tıklayın devam .
Remote Computer Access Using Google Chrome
Şimdi , verilere erişime izin vermeyi isteyecek, ona erişime izin vererek ilerleyecektir.
Remote Computer Access Using Google Chrome
Adım 3. Şimdi başka bir bilgisayara bağlanmanızı veya bilgisayarınızı paylaşmanızı isteyecektir Şimdi bu bilgisayarı paylaşmayı tıklarsanız, o zaman bir kod üretecektir.
Google Chrome Kullanarak Uzaktan Bilgisayar Erişimi
Adım 4. Kodu bilgisayarınıza erişmek istediğiniz ortağa gönderin. Diğer bilgisayarın, bilgisayarda aynı uygulamanın yüklü olması gerektiğini unutmayın.  Artık ortağınız onun kodunu girecek ve masaüstünüzde sizinkini görebildiğiniz gibi paylaşacaksınız.
Google Chrome Kullanarak Uzaktan Bilgisayar Erişimi
Adım 5. Bununla, erişim koduna sahip olan herkes bilgisayarınıza uzaktan erişebilir ve hatta erişim koduna sahip olarak başka birinin bilgisayarına erişebilirsiniz.
Google Chrome Kullanarak Uzaktan Bilgisayar Erişimi
Yöntem 2: Team Viewer'ı kullanma
Team Viewer, herhangi bir bilgisayara uzaktan erişmek için çok popüler bir yazılımdır.
Takım Görüntüleyicinin Özellikleri
  • Uzaktan Bilgisayar Erişimi
  • Metin İş ortağıyla sohbet
  • Görüntülü arama
  • Uzak Dosya Aktarımı
  • Ekran Görüntüsü Yakalama
  • Bilgisayar ekranını kilitle

Takım Görüntüleyici Kullanarak Uzaktan Bilgisayar Erişimi İçin Adımlar.

Adım 1. Bilgisayarınızda Team Viewer yazılımını  indirin ve kurun Bilgisayarınız internete bağlı olmalıdır.
Ekip Görüntüleyiciyi Kullanarak Uzak Bilgisayar Erişimi.
Adım 2.  Şimdi kullanıcı kimliği ve şifre gösterecektir Ortağınızın bilgisayarınıza erişmesini istiyorsanız, kullanıcı kimliğinizi ve şifrenizi gönderin.
Ekip Görüntüleyiciyi Kullanarak Uzak Bilgisayar Erişimi.
Adım 3. Birinin bilgisayarına erişmek istiyorsanız, o bilgisayarın Team Viewer'ının Kullanıcı Adı ve şifresini alın. Şimdi Bağlanın ortağına tıklayın ve iş ortağının Kullanıcı Kimliğini yazın ve ardından şifreyi soracaktır. Şifreyi girin ve enter tuşuna basın.
Ekip Görüntüleyiciyi Kullanarak Uzak Bilgisayar Erişimi.
Adım 4. Şimdi bilgisayarınızı başka bir bilgisayara bağlamaya başlayacak ve son olarak, herhangi bir bilgisayara uzaktan erişebilirsiniz. Bu yöntemle, şüphesiz başka bir bilgisayara uzaktan erişebilirsiniz.
Ekip Görüntüleyiciyi Kullanarak Uzak Bilgisayar Erişimi.
Yöntem 3. Uzak Masaüstü Bağlantısını Kullanma
Uzak Masaüstü Bağlantısı ile, aynı ağa veya Internet'e bağlı Windows çalıştıran başka bir bilgisayardan Windows çalıştıran bir bilgisayara bağlanabilirsiniz. Örneğin, tüm çalışma bilgisayarlarınızın programlarını, dosyalarını ve ağ kaynaklarını ev bilgisayarınızdan kullanabilirsiniz ve tıpkı iş yerinizde bilgisayarınızın önünde oturuyormuşsunuz gibi.

Uzak Masaüstü Bağlantısı Nasıl Kullanılır

Adım 1. Bilgisayarım> Özellikler> Gelişmiş sistem ayarlarına göz atmanız gerekir.
Uzak Masaüstü Bağlantısı Nasıl Kullanılır
Adım 2. Şimdi “ Uzak ” adlı sekmeyi seçin ve “ Yalnızca Ağ Düzeyinde Kimlik Doğrulama ile Uzak Masaüstü çalıştıran bilgisayarlar için bağlantılara izin ver” seçeneğini etkinleştirdiğinizden emin olun.
Uzak Masaüstü Bağlantısı Nasıl Kullanılır
Adım 3. Artık siz veya aile üyeleriniz bilgisayarınızda farklı konumlardan çalışmak istediğinizde, Uzak Masaüstü'nü açmanız ve  bilgisayarınızın Adı veya IP  adresini girmeniz gerekir.
Uzak Masaüstü Bağlantısı Nasıl Kullanılır
Artık Uzak Masaüstü Bağlantısı adı verilen pencerelerin dahili işlevini etkinleştirmeniz için gereken her yerden bilgisayarınıza kolayca erişebilirsiniz.
Uzak Masaüstü Bağlantısı Nasıl Kullanılır
Alternatifler:

# 1 Aero Yöneticisi

Aero Yöneticisi
Uzak masaüstü bağlantısı, Aeroadmin gibi uzak masaüstü yazılımı aracılığıyla başka bir bilgisayara uzaktan erişimi engeller. Yazılım her iki bilgisayarda da çalışır ve daha sonra aralarındaki bağlantı kurulur. Uzak masaüstü yazılımı uzak PC'nin görüntüsünü yakalar, özel olarak optimize edilmiş bir şekilde işler ve bir operatörün yerel bilgisayarına çevirir.
AnyDesk
AnyDesk temelden çığır açacak şekilde tasarlandı. Özünde, grafik kullanıcı arayüzleri için özel olarak tasarlanmış yeni bir video kodek olan DeskRT. Bu yüzden AnyDesk bir adım önde. AnyDesk piyasadaki en hızlı uzak masaüstü yazılımıdır. Mevcut uzak masaüstü yazılımı ile mümkün olmayan yeni kullanım senaryoları ve uygulamaları sağlar.

# 3 Ammy

Ammy
Ammyy Admin ile uzak bir masaüstünü kolayca paylaşabilir veya bir sunucuyu İnternet üzerinden kontrol edebilirsiniz. Nerede olursanız olun, Ammyy Admin birkaç saniye içinde uzak bir masaüstüne güvenli ve kolay bir şekilde erişilmesini sağlar. Uzak masaüstü erişimi, gerekli belgeleri ve dosyaları çalışma bilgisayarınızdan almayı veya ofis bilgisayarında yüklü olan belirli yazılımı etkinleştirmeyi kolaylaştırır.

# 4 Uzak PC

 Uzak PC
Gerçek bilgi işlem olmadan ev veya ofis bilgisayarınıza bağlı kalabilirsiniz. Herhangi bir cihazdan veya web tarayıcısından PC'nizi veya Mac'inize istediğiniz zaman, istediğiniz yerden erişin. Eşlenmiş sürücülerden bile, dosyalarınızı zahmetsizce yönetin, verileri aktarın, belgeleri yazdırın veya ses dosyalarını uzaktan dinleyin.

# 5 Gerçek VNC

Gerçek vnc
Sektörün en esnek ve güvenli uzaktan erişim yazılımı VNC Connect. Arkadaş ve aile için kullanımı kolay uzaktan erişimi vardır. Bölümler ve küçük işletmeler için zengin özellikli ve güvenli uzaktan erişim.

# 6 Join.me

Bana katıl
Join.me, uzaktan toplantıları yürütmenize yardımcı olan bir premium uzak masaüstü hizmetidir. En iyi bölüm, dünyanın herhangi bir yerindeki insanlarla uzaktan toplantılar düzenlemenize izin vermesidir. Ayrıca bir ekran paylaşım aracı da var. Ücretli sürümler, toplantıya katılmak için 250 katılımcıya kadar teklif veriyor.

# 7 Splashtop

Splashtop
Eh, bireyler ve takımlar kendi bilgisayarlarına ve Splashtop Business Access'i kullanan herhangi bir cihazla paylaşılan bilgisayarlara uzaktan erişebilir. Tüm uzak oturumlar TLS ve 256 bit AES ile şifrelenir. Erişim, cihaz doğrulama, iki adımlı doğrulama ve birden fazla 2. düzey şifre seçenekleri ile daha da korunmaktadır.

# 8 Ultra VNC

Ultra VNC
Ultra VNC, başka bir bilgisayarın ekranını (internet veya ağ üzerinden) kendi ekranınızda gösterebilen güçlü, kullanımı kolay ve ücretsiz bir PC erişim yazılımıdır. Program, diğer PC'yi uzaktan kontrol etmek için farenizi ve klavyenizi kullanmanıza izin verir.
Yani bunlar Uzak Bilgisayar Erişimi'ne sahip olma yöntemleri Uzaktan bağlanarak arkadaşınızın, çalışanınızın ve diğer bilgisayarınızın bilgisayarını kontrol edebilir ve hatta bilgisayar başında oturup problemlerini bile çözebilirsiniz . Ayrıca bu yöntemlerle Metin Sohbet ve Video Arama yapabilirsiniz.

COMMENTS

Ad

-Path “ou=Servis Hesaplari,1,android,65,Anime / Çizgi,15,App Service Plan,1,Araçlar,54,Arkeoloji,48,ARM Templates,1,Aruba Networks,1,Aruba Virtual Switching Extension,1,Aruba VSX,1,Aruba VSX Yedeklilik,1,Aşağıdaki komutumuz ile sertifka bilgilerimizi Skype sunucumuz ile eşleştiriyoruz.,1,Aylık Öykü Seçkisi,1,Ayrıca bu sekmeden eğer inhand router modeli destekliyorsa erişim portlarını Resim-4’teki gibi belirleyebiliyorsunuz,1,Az CLI,1,Azure App Service,1,Azure CLI,2,Azure Database for PostgreSQL – Flexible Server | Microsoft Learn,1,Azure DevOps,1,Azure Pipelines,1,Azure Repos,1,Azure Resource Manager,1,Azure Web App,1,bağlantılara geçelim:,1,ben genelde default da bırakıyorum.,1,Bicep,1,bicep nedir,1,Bilim,30,Bir sonraki yazıda görüşmek üzere .,1,Bonding ayarları bu kadar şimdi ssh yapıp sunucumuzu kontrol edebiliriz,1,Bu konuyla ilgili sorularınızı  alt kısımda bulunan yorumlar alanını kullanarak sorabilirsiniz. ,2,bypass,1,CVE-2021-1730,1,Çizgi Roman / Manga,1,Daha sonra gig0/0 portu altına girip porta bir IP adresi verelim. Verilen bu IP Default Gateway olarak bilinir.,1,dc=$ADDomain,1,dc=$TLD“ `,1,Debugger,1,Delphi,2,Dergi / Fanzin,1,Dizi,7,Edebiyat,100,ekranı kilitlenmeden önce boşta geçen süreyi belirlemenizi sağlar.,1,ems,1,Etki alanının sahibinin biz olduğumuzu doğrulamamızı istiyor. Diğer seçeneklere tıklayarak hangi yöntemler ile doğrulama yapabileceğimizi görüyoruz.,1,exchange,2,Exchange Management Shell,1,Exchange server healtchek,1,Exchange Server’da Kullanıcı Mailbox’ını PST Formatında Dışarı Aktarmak,1,Firewall,1,from fn_rbac_R_System(‘disabled’)sys,1,Genel,4,Get-MailboxExportRequest,1,Güvenlik,48,Hack,7,IaC,1,Identity Awareness,1,Infrastructure as Code,1,Ip adreslerini verdik den sonra sunucunun Routing yapabilmesi için “ip_forwarding” ozelliğini aktif etmemiz gerekmektedir.,1,Iphone,16,İnceleme,5,İnsan Hayatı,22,İnternet,33,İnternet Araçları,25,İşte hepsi bu kadar :),1,JSON,1,Karşınıza çıkacak olan ekrandan denemek istediğiniz ürüne ilişkin Setup dosyalarını indirebilirsiniz.,1,Kayıp Rıhtım,1,Kayıp Rıhtım Öneriyor,10,Knight Online,2,Kriptoloji,18,LAPS nedir,1,Linux,33,listenin en altındaki Virtual PC‘yi seçiniz. Son olarak Network de ekleyip,1,Local Administrator Password Solution,1,Local password yönetimi,1,Mailbox,1,Maximum minutes of inactivity until screen locks: Cihaz,1,Microsoft 365 Teams,1,Microsoft 365 Teams Premium,1,Nasıl Yaparım,1,Nasıl Yapılır,76,Nedir,1,Network,452,OllyDbg,1,opensource,1,openstack,1,OpenStack nedir,1,OpenStack Platform Kullanıcı,1,Oyun,9,Ödüller,4,Örnek veriyorum Local AD üzerinde bir kullanıcı oluşturduğunuz ve bunun Office 365 tarafına sync edip,1,PowerShell,3,proje,1,redhat,1,Referanslar,3,Resim – 16,2,Resim-11,1,Resim-12,1,Resim-14,1,Resim-18,1,Resim-3,1,Resim-4,1,Resim-5,3,Resim-6,2,Resim-7,3,Resim-8,1,Resim-9,3,Role ve Proje Oluşturma,1,Router(config)# snmp-server community xxxx RO 11,1,Sanallaştırma tabanlı güvenlik kullanarak lokal güvenlik otoritesini ( Local Security Authority) nasıl izole edildiğini görüyoruz (Resim-4).,1,Sanat,6,Scale up,1,SCCM ile LAPS deployment,1,shutdown -r now,1,Sıra geldi Upgrade İşleminin Yürütülmesine sırasıyla,1,Sinema,70,Sistem,34,SQL,1,Şimdi de sıra geldi Client eklemeye. Client’ı da yine sağ tuş/Node deyip,1,TAGs: Aruba,1,TAGs: Azure,2,TAGS: Check Point,1,TAGs: Exchange 2019 healtcheck,1,TAGs: Exchange Server,1,TAGs: Microsoft Teams,1,TAGs: OpenStack,1,TAGs: proxy,1,TAGs: sccm ile laps dağıtımı,1,Tarih,42,Tcp / Ip,35,Teams AI,1,teams filigran,1,Teams Premium,1,Teams Premium Nedir,1,teams webinar,1,Teams yapay zeka,1,Tüm ayarlarmaları tamamlandıktan sonra update butonu ile birlikte hybrid yapılandırma sürecini başlatıyoruz.,1,TV,1,Visual Studio Code,1,VS Code,1,VSX Avantajları,1,Windows,63,WorldHistory,63,Wwid multipath –ll komutundan aldığınız çıktı,1,www.mshowto.org,2,Yardımcı Programlar,21,Yaşam,16,Yazı,80,Yazılım Geliştiriciler için Azure,1,
ltr
item
Dijital ve Organik: Bilgisayarınızdan başka bir bilgisayara uzaktan nasıl erişilir
Bilgisayarınızdan başka bir bilgisayara uzaktan nasıl erişilir
https://i2.wp.com/sm.pcmag.com/t/pcmag_uk/news/h/how-to-rem/how-to-remotely-access-and-control-another-pc_dgw2.640.jpg?resize=640%2C360
Dijital ve Organik
https://kesirlisayi.blogspot.com/2018/05/bilgisayarnzdan-baska-bir-bilgisayara.html
https://kesirlisayi.blogspot.com/
https://kesirlisayi.blogspot.com/
https://kesirlisayi.blogspot.com/2018/05/bilgisayarnzdan-baska-bir-bilgisayara.html
true
6620277292663937790
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content