En İyi Root Uygulamaları

En İyi Root Uygulamaları : Bu yazıda, Android için En İyi Root Uygulamaları'nı kapatacağım. Rooted Android Device.So'nun avantajlar...

En İyi Root Uygulamaları :Bu yazıda, Android için En İyi Root Uygulamaları'nı kapatacağım. Rooted Android Device.So'nun avantajlarından da haberdar olabilirsiniz, ayrıca telefonunuzu da kök saldınız mı? Doğru, ancak herhangi bir uygulama olmadan çok fazla kişiselleştirme yapamazsınız. Android Cihaz için Özel En İyi Kök Uygulamaları ve Android Cihazınızı Özelleştirin. Android için en iyi kök uygulamaları hakkında yazdım. Android telefonunuzu köklendirme, telefonunuzu optimum kullanım için özelleştirmenin ilk yoludur. Cihazınızı köklendirdikten sonra, yalnızca belirli uygulamaları kullanamazsınız, aynı zamanda bloatware'i kaldırabilir, pil ömrünü arttırabilir, Android uygulamanızı daha hızlı ve daha hızlı bir şekilde çalıştırabilir ve daha iyi performans elde etmek için dahili sistemleri daha da özelleştirebilirsiniz. Köklü olmayan bir telefondan almak için. Size, köklü Android cihazınızın sahip olması gereken en iyi kök uygulamaları sunacağım.
Cihazınızın kökünün bu günlerde eski günlerden çok daha az önemli olduğu doğrudur, ancak cihazınızı rootlamak için hala birçok nedeniniz var. Kökleştirilmemiş cihazların sahip olamayacağı işlevler ekler. Esasen kendi uygulama türü. Bunu zaten biliyordun. İşte Android için en iyi kök uygulamaları!

Rootlama Nedir?

Bir Android cihazının köklenmesi zor bir görevdi ve ayrıca köklendirme de üreticinin cihazının garantisini kaldırdı. Bu günlerde köklenme çok popüler olmasına rağmen, pek çok Android kullanıcısı akıllı telefonlarını ve tabletlerini nasıl kökten çıkaracağından tamamen habersiz. Android'in köklenme özelliği, cihazınızın işletim sistemini, genellikle işletim sistemi akımının daha yeni bir sürümüyle, örneğin Android Kitkat'tan Android Oreo'ya, tamamen kaldırmanıza ve değiştirmenize olanak tanır. Android'in köklenmesi, izin verilen işlemdir. Kontrol ve yetki elde etmek için Android mobil işletim sistemini çalıştıran akıllı telefonlar, tabletler ve diğer cihazların kullanıcıları. Sonuç olarak, birçok kullanıcı Android'lerinin köklenmesine korkuyor. Yeni Android köklendirme yazılımı sayesinde; herhangi bir kullanıcı cihazı kolayca ve hızlı bir şekilde kökleyebilir. Bir Android telefonu kökettiğinizde, Telefonun yöneticisi olarak hareket etmenizi sağlar. Ancak bugün, Android kullanıcıları cihazlarını dakikalar içinde

Android Cihazınızı Rootlamanın Faydaları:

  • Bolca Uygulama.
  • Hız / Pil ömrü Artırır.
  • Ücretsiz Wi-Fi Hotspot.
  • Daha İyi Yedekleme.
  • Son İşletim Sistemi (OS) Güncellemeleri.
  • Sonsuz Özellikler.
  • Performansı artırır.
  • Geri dönüşümlü.
  • Engellenen Erişim Özellikleri.
  • Özel ROM'ları yükleyin.
  • Sisteminizde tam kontrol.

En İyi 10 En İyi Root Uygulama 

Android için rootlu uygulamalar son birkaç yıldan bu yana gerçekten popüler olmuştu. Telefonunuzda Android  için En İyi Root Uygulamaları Listesini arıyorsanız, o zaman doğru yere geldiniz. Aşağıdaki youAndroidid smartphone için en iyi android root uygulamaları  bulabilirsiniz:

1. Greenify



Greenify, Android'inizin pil ömrünü uzatmak için son derece kolay ve gerçekten etkili olduğu için girişimde birincil uygulama. Bu oldukça basit bir uygulama olduğunu ve onun temel işlevi bile normal.These arka plan uygulamaları onlar değiller bile değerli pil tüketimini çalıştırmak için FB ve WhatsApp gibi kalan uygulamaları uygulamalarınızı hazırda bekletme ve izin seçim var apps.You arka plan hazırda bekletme etmektir kullanımda! Bu nedenle bu uygulama, bir dizi Android kullanıcısı arasında çok yaygın olabilir.

2. TitanyumBackup

Titanyum Yedekleme, En İyi Kök Uygulamaları listemizde en önemlisidir. Android kullanıcısı olarak, telefonunuzun Yedeklenmesine ihtiyacınız var. Bu, telefonunuzun Verilerini Yedekleme ve Geri Yükleme işlemini kolayca gerçekleştirebilen harika bir uygulamadır. Ayrıca belirli bir APK dosyasının Verilerini Yedekleyebilirsiniz. Bazen, Android cihazınızı sıfırlamayı planladığınızda, Titanium Backup App kullanarak önemli uygulamaların yedeğini aldığınızdan emin olun. Ayrıca, verileri kolayca geri yükleyebilir ve verilerinizi kaybetme sorununu önleyebilirsiniz.

3. Xposed Framework

Android için Özel ROM'ları zaten biliyor olabilirsiniz. Özel ROM'lar Android Telefonunuzda daha fazla özelleştirme düzeyine izin verir. Telefonunuzun görünümünü ve performansını daha öncekinden daha iyi yaparlar. Ancak, Telefonunuza Özel ROM'ları yüklemek istemiyorsanız, Xposed Framework sizin için başka bir seçimdir. Xposed Framework, Xposed Modülleri kullanarak, telefonunuzun sistemini Özel ROM'lar olmadan değiştirmenize izin verir. Köklü Android Telefonda Xposed Framework Nasıl Yüklenir.

4. Solid Explorer Classic

Basit özellik seçenekleri ve çok sayıda özelleştirme seçeneği ile, bu uygulama Android için en iyi 10 köklü uygulama listesindedir. Klasik Explorer Classic, Android kullanıcıları için yine bir başka en iyi kök uygulamasıdır. Size çok sayıda bulut seçeneği sunar. Google Drive, Dropbox, One Drive ve daha fazlası. Cihazınızın depolanmasına daha fazla gidebileceğiniz dosyaların araştırılmasına dayanan bir uygulamadır.

5. ROM Manager

ROM yöneticisi, Android için en çok kullanılan ROM yöneticisinden biridir. Android köklendirme için kullanılıyor ve şu ana kadar bir milyondan fazla indirme var ve sayı her geçen gün artmaktadır. Bu uygulama, cep telefonunuzun depolama kapasitesinde ROM'lar indirmenize ve kurmanıza ve ClockworkMod touch recovery gibi Clockwork kurtarma işlemlerine olanak tanır.

6.Gravity Box :

GravityBox aslında Xposed için bir modül, temel olarak istediğiniz özelliklerle kendi özel ROM'unuzu yaratmanızı sağlayan muhteşem bir çerçeve ve ROM'un yanıp sönmesi gerekmiyor. Yani, köklü olmalı ve bu işlem için Xposed framework yüklü olması gerekir, ama bu kurmak için son derece kolay.Az en iyi birkaç Android kök uygulamaları, diğer tüm özelleştirme kontrol etmek isteyen biri içindir cihazlarının ve bir sonraki seviyeye git. Bu, Xposed Installed'in birlikte çalışmasını gerektirir ve telefon düğmelerini değiştirmek isteyenlere yardımcı olabilir, bir çok özellik ile birlikte bir gezinme çubuğu, bildirim çubuğu ekler.

7. SCR Screen Recorder


SCR Screen Recorder, Google Playstore'da ücretsiz olarak kullanılabilen istisnai bir kök uygulamadır. SCR Screen Recorder, oldukça etkileyici 12 farklı dile sahiptir. Bu adın önerdiği gibi bu uygulama Android akıllı telefonunuzun ekranını kaydetmenizi sağlar. Google Playstore'da başka birçok ekran kaydedici uygulaması vardır, ancak SCR Ekran Kaydedici kadar fazla işlev sunmazlar.

8. Wifi Kill


WiFiKill APK: Çok fazla kullanıcı yüzünden WiFi bağlantı gecikme kullanmaktan hiç zorluk çekmedi mi? Evet, sahip olursun. İşte bunun için en uygun çözüm. WiFiKong WiFi WiFi üzerinden kontrol alarak aynı WiFi bağlı cihazlara WiFi kesmek veya öldürmek için yardımcı olur. WiFiKill.apk, cihazları kontrol eder ve yakalar ve öldürme işlemini başlatır. Daha fazla endişe. Daha Yavaş WiFi. Android akıllı telefonunuzdaki root erişimini gerektirdiği için Android.WiFiKill root için özel WiFiKill apk indir. Dikkat çeken WiFiKill bağlı WiFi'ye girer ve içindeki kullanıcılar arasındaki bağlantıyı keser.


9. Lucky Patcher

Şanslı yamalı, reklamları yayınlamak, uygulama izinlerini düzenlemek, yedekleme ve onarım uygulamaları yapmak, en üst düzey Paketler lisans doğrulamasını atlatmak ve ekstra yapmak için harika bir android uygulamasıdır. Tüm özelliği uygulamak için, köklü bir android mobil olmasını istersiniz. İlk olarak, Android'in Annoying Ads'ten ve yeniden yönlendirmelerden korunmasına izin veren çok iyi bir Reklam engelleyici olarak çalışır. İkinci olarak, Android Market Lisans Onayı veya uygulamalar için diğer Onaylardan farklı Uygulamalar koparır. Uygulamanın etkinliği kurulumdan kısa bir süre sonra fark edilebilir.

10. Supersu


SuperSU geleceğin Superuser erişim yönetim aracıdır. SuperSU, cihazınızda root'a ihtiyaç duyan tüm uygulamalar için Süper kullanıcı erişim haklarının gelişmiş yönetimine izin verir. SuperSU, diğer Superuser erişim yönetimi araçlarıyla bir dizi soruna karşı koymak için sıfırdan inşa edilmiştir. SuperSU, modüler tarafından her uygulama bazında Android root ayarlarını kontrol etmek için sıklıkla kullanılır. SuperSU, tüm kullanıcılar için Superuser erişim haklarının gelişmiş yönetimine izin verir. cihazınızda root.upupuser uygulamasına ihtiyaç duyan uygulamalar normalde root izinleri verdiğiniz uygulamaları takip edebilir

11.Root Uninstaller

Android kök uygulamaları listesinde bir başka dikkat çeken uygulama, Kök Kaldırma Aracı'dır. Adından da anlaşılacağı gibi, bu uygulama, üretici tarafından cihazın içine yerleştirilen bloat veya anlamsız uygulamaları kaldırmak için etkilidir. Bu uygulama ile bu uygulamaları telefonunuzdan çıkarmak için tek bir tıklamanız yeterlidir. Harika değil mi?

12. AdAway


Adblock plus, android aracınız için reklamları ortadan kaldıran ücretsiz, açık bir yardımcı programdır. Kök kullanıcılar için bir zorunluluktur. Bu, birkaç iyi reklamın iyi geçmesi ve uygulamanın yapılandırılabilir olması için yapılandırılabilir. Google oyunda artık mevcut değil, ancak bunu almak için kullanabileceğiniz abp'den profesyonel bir link olabilir. Kök uygulamalarının olması zorunluluklarından biri olmaktır.

COMMENTS

Ad

-Path “ou=Servis Hesaplari,1,android,65,Anime / Çizgi,15,App Service Plan,1,Araçlar,54,Arkeoloji,48,ARM Templates,1,Aruba Networks,1,Aruba Virtual Switching Extension,1,Aruba VSX,1,Aruba VSX Yedeklilik,1,Aşağıdaki komutumuz ile sertifka bilgilerimizi Skype sunucumuz ile eşleştiriyoruz.,1,Aylık Öykü Seçkisi,1,Ayrıca bu sekmeden eğer inhand router modeli destekliyorsa erişim portlarını Resim-4’teki gibi belirleyebiliyorsunuz,1,Az CLI,1,Azure App Service,1,Azure CLI,2,Azure Database for PostgreSQL – Flexible Server | Microsoft Learn,1,Azure DevOps,1,Azure Pipelines,1,Azure Repos,1,Azure Resource Manager,1,Azure Web App,1,bağlantılara geçelim:,1,ben genelde default da bırakıyorum.,1,Bicep,1,bicep nedir,1,Bilim,30,Bir sonraki yazıda görüşmek üzere .,1,Bonding ayarları bu kadar şimdi ssh yapıp sunucumuzu kontrol edebiliriz,1,Bu konuyla ilgili sorularınızı  alt kısımda bulunan yorumlar alanını kullanarak sorabilirsiniz. ,2,bypass,1,CVE-2021-1730,1,Çizgi Roman / Manga,1,Daha sonra gig0/0 portu altına girip porta bir IP adresi verelim. Verilen bu IP Default Gateway olarak bilinir.,1,dc=$ADDomain,1,dc=$TLD“ `,1,Debugger,1,Delphi,2,Dergi / Fanzin,1,Dizi,7,Edebiyat,100,ekranı kilitlenmeden önce boşta geçen süreyi belirlemenizi sağlar.,1,ems,1,Etki alanının sahibinin biz olduğumuzu doğrulamamızı istiyor. Diğer seçeneklere tıklayarak hangi yöntemler ile doğrulama yapabileceğimizi görüyoruz.,1,exchange,2,Exchange Management Shell,1,Exchange server healtchek,1,Exchange Server’da Kullanıcı Mailbox’ını PST Formatında Dışarı Aktarmak,1,Firewall,1,from fn_rbac_R_System(‘disabled’)sys,1,Genel,4,Get-MailboxExportRequest,1,Güvenlik,48,Hack,7,IaC,1,Identity Awareness,1,Infrastructure as Code,1,Ip adreslerini verdik den sonra sunucunun Routing yapabilmesi için “ip_forwarding” ozelliğini aktif etmemiz gerekmektedir.,1,Iphone,16,İnceleme,5,İnsan Hayatı,22,İnternet,33,İnternet Araçları,25,İşte hepsi bu kadar :),1,JSON,1,Karşınıza çıkacak olan ekrandan denemek istediğiniz ürüne ilişkin Setup dosyalarını indirebilirsiniz.,1,Kayıp Rıhtım,1,Kayıp Rıhtım Öneriyor,10,Knight Online,2,Kriptoloji,18,LAPS nedir,1,Linux,33,listenin en altındaki Virtual PC‘yi seçiniz. Son olarak Network de ekleyip,1,Local Administrator Password Solution,1,Local password yönetimi,1,Mailbox,1,Maximum minutes of inactivity until screen locks: Cihaz,1,Microsoft 365 Teams,1,Microsoft 365 Teams Premium,1,Nasıl Yaparım,1,Nasıl Yapılır,76,Nedir,1,Network,452,OllyDbg,1,opensource,1,openstack,1,OpenStack nedir,1,OpenStack Platform Kullanıcı,1,Oyun,9,Ödüller,4,Örnek veriyorum Local AD üzerinde bir kullanıcı oluşturduğunuz ve bunun Office 365 tarafına sync edip,1,PowerShell,3,proje,1,redhat,1,Referanslar,3,Resim – 16,2,Resim-11,1,Resim-12,1,Resim-14,1,Resim-18,1,Resim-3,1,Resim-4,1,Resim-5,3,Resim-6,2,Resim-7,3,Resim-8,1,Resim-9,3,Role ve Proje Oluşturma,1,Router(config)# snmp-server community xxxx RO 11,1,Sanallaştırma tabanlı güvenlik kullanarak lokal güvenlik otoritesini ( Local Security Authority) nasıl izole edildiğini görüyoruz (Resim-4).,1,Sanat,6,Scale up,1,SCCM ile LAPS deployment,1,shutdown -r now,1,Sıra geldi Upgrade İşleminin Yürütülmesine sırasıyla,1,Sinema,70,Sistem,34,SQL,1,Şimdi de sıra geldi Client eklemeye. Client’ı da yine sağ tuş/Node deyip,1,TAGs: Aruba,1,TAGs: Azure,2,TAGS: Check Point,1,TAGs: Exchange 2019 healtcheck,1,TAGs: Exchange Server,1,TAGs: Microsoft Teams,1,TAGs: OpenStack,1,TAGs: proxy,1,TAGs: sccm ile laps dağıtımı,1,Tarih,42,Tcp / Ip,35,Teams AI,1,teams filigran,1,Teams Premium,1,Teams Premium Nedir,1,teams webinar,1,Teams yapay zeka,1,Tüm ayarlarmaları tamamlandıktan sonra update butonu ile birlikte hybrid yapılandırma sürecini başlatıyoruz.,1,TV,1,Visual Studio Code,1,VS Code,1,VSX Avantajları,1,Windows,63,WorldHistory,63,Wwid multipath –ll komutundan aldığınız çıktı,1,www.mshowto.org,2,Yardımcı Programlar,21,Yaşam,16,Yazı,80,Yazılım Geliştiriciler için Azure,1,
ltr
item
Dijital ve Organik: En İyi Root Uygulamaları
En İyi Root Uygulamaları
https://i1.wp.com/i.ytimg.com/vi/389gwwn0428/maxresdefault.jpg?resize=1280%2C720&ssl=1
https://lh3.googleusercontent.com/Su5nmVyDb4fF5vJYvlHHCXCi7uS3hZOYkUcRcfLE00coxH2LWxvEaVd8UtZ_Q92FEOM=s72-c-h900
Dijital ve Organik
https://kesirlisayi.blogspot.com/2018/05/en-iyi-root-uygulamalar.html
https://kesirlisayi.blogspot.com/
https://kesirlisayi.blogspot.com/
https://kesirlisayi.blogspot.com/2018/05/en-iyi-root-uygulamalar.html
true
6620277292663937790
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content