Bu hangi şarkı ? Ne Şarkı Çaldığını Bul

Bu hangi şarkı ?  Arkadaşlarınızla birlikte bir kafeteryada ya da eve dönen bir arabadayken bu başınıza gelmesini sağlayın, ve bazı güzel m...

Bu hangi şarkı ? Arkadaşlarınızla birlikte bir kafeteryada ya da eve dönen bir arabadayken bu başınıza gelmesini sağlayın, ve bazı güzel melodi oyunları çalıyor ve şarkı sözlerini kaçırdınız mı? Oh, bekle bekle… !!!! O şarkıyı biliyorum ama hangi şarkının bu olduğunu hatırlayamıyorum Bu şarkı ne? bu şarkının adı ne? Şarkı sözlerini hatırlayamıyorum. Üstelik, arkadaşlarımızın tepkisi gibi ... Neyse, lütfen uğrayın. Oldukça korkunç şarkı söylüyorsun .
Durumun çok zor olduğunu biliyorum ve beynin merakı asla bitmez. İsme ulaşana kadar şarkıyı bulmaya devam ediyoruz. Endişelenme… !!! Ses tanıma ve ses işleme gibi dijital sinyal işleme teknikleri sayesinde şarkıyı bu şarkının melodisini veya sözlerini dinleyerek bulabilirsiniz. Teknolojinin İnsan düşüncesiyle birleşmesi bize şaşırtıcı birçok icat verdi. Dijital sinyal işleme fenomeninde çalışan çok sayıda Song bulucu uygulaması var. Hangi şarkıyı çalabileceğini kolayca bulabilirsiniz.
Dijital sinyal işleme fenomeninde çalışan çok sayıda Song bulucu uygulaması var. Hangi parçanın çaldığını, bu şarkının adını ve şarkıyı gerçekleştiren sanatçıyı kolayca bulabilirsiniz.
Müzik, bazı inanılmaz teknoloji ilerlemelerini gören böyle bir alan. Hangi şarkının çaldığını, şarkının adını, şarkı bulucu Apps veya web platformu yardımıyla kolayca bulabilirsiniz. Bu yüzden, burada internetteki şarkıyı bulmanıza yardım etmek için bu saç kırıcı anlarda size yardımcı olacak platformlara ışık tutacağım.



Bu hangi şarkı

Bu şarkı nedir | Şarkı Çalma İsmini Bul

Teknoloji geçtiğimiz on yılda daha iyi ve daha iyi durumlara dönüştü ve şimdi müzik dinlemenin, çalma listenizi sakladığımızı ve paylaştığımız ve arkadaşlarımızla paylaştığımız yolu tamamen değiştirdi. Ses tanıma, kulağınızda gezinen melodinin adını bulmaya yardımcı olabilir. Aşağıda, bilinmeyen müziğin adını bulmanıza yardımcı olacak uygulamaların ve web tabanlı platformların listesi bulunmaktadır.
Ancak bundan önce, her akıllı telefonla birlikte gelen dahili özelliği kullanalım. Android'in Google Voice'u var, iOS'un Siri'si var ve Windows artık Cortana için biliniyor. Bul, nasıl kullanılacağını.

1. Hangi Müzik Bul - iOS

Siri, verimlilik ve karar verme yetenekleri nedeniyle teknoloji kullanıcıları arasında yaygın olarak popülerdir. Güçlü etkileşimli yazılımın birçok gizli kullanımı vardır. Müzik bulmak böyle bir şeydir. Çalma şarkısının ismini burada bulabilirsiniz.
Bu hangi şarkı
Siri'yi açmak ve başlatmak için ana düğmeye uzun basın . Şimdi iOS cihazınızı, “ Hangi şarkı çalıyor ” veya “ Hangi şarkı bu? ” Diye belirlemeye ve konuşmaya çalışacak şekilde ayarlayın Onu Siri'ye bırak. Bu özellik Shazam tarafından sağlanır ve bunun için App yüklemeniz gerekmez. Önceden yüklenmiş olarak geliyor.

2. Bu Şarkı Nedir - Android

Android, konuşma tanıma sistemi ile geliyor ve çoğumuzun mükemmel bir şekilde nasıl kullanılacağını bilmiyoruz. Herhangi bir şarkı adını bulmak için, “ ok Google, hangi şarkı çalıyor” diye konuşun ve burada şarkı sonuçlarıyla devam edin.

3. Şarkının Adını Bul - Windows

Windows sonunda silahını Cortana'nın mermileriyle doldurdu. Yeni bir akıllı yazılım ama sorgularınızı çözmek için yeterince güçlü. IOS ve Android'e benzer. Sorgunuzu söyleyin ve Cortana size geçmenizi sağlayacak. Cortana'yı açın ve “ Hangi şarkı bu? ” Deyin .
Akıllı ses tanıma tekniğini kullanarak kolayca bir şarkının adını bulabilirsiniz, hatırlamak için zor bir zaman geçirdiniz. Yukarıdaki yöntemlerle azalan tutmak yerine, işi yapmak için çok fazla seçeneğimiz var. Bu amaçla birçok web platformu ve şarkı bulucu uygulaması var. şarkı bulucu uygulamaları hakkında konuşalım.

Bilinmeyen şarkılar bul | Şarkı Bulucu Uygulamaları

1. Oynarken Müzik Bul (önceden kaydedilmiş)

1.1 Shazam

Bu uygulamanın herhangi bir özel girişe ihtiyaç duyduğunu düşünmüyorum. Bu en popüler uygulamalardan biridir ve tüm müzik tanıma uygulamaları arasında kraldır . Veri tabanı muazzam, tek yapmanız gereken bir şarkı çalmak ve Shazam'ın şarkıyı dinlemesine izin vermek. Kaynağın TV, kayıtlı medya, YouTube, kahve dükkanı, radyo ya da başka bir şey olmasa farketmez, Shazam şarkının adını bilmenizi sağlayacaktır. Daha sonra müziği iTunes, Amazon, YouTube, Spotify'a bağlayarak daha bilgilendirici yapar, böylece tam şarkıyı satın alabilir veya dinleyebilirsiniz.
Shazam'ın ücretsiz sürümü, ayda 5 farklı müzik sesini izlemenize olanak tanırken, 4.99 $ ücret ödeyen ücretli sürüm sınırsız takip imkanı sunuyor. Windows PC de dahil olmak üzere tüm modern platformlar tarafından desteklenmektedir Mac Google Play | Windows Phone | App Store .
Eh, büyük dezavantajı sadece önceden kaydedilmiş müzik veya gerçek zamanlı olarak oynayan müzik ile çalışır olmasıdır.

2. Sesinizi Kullanarak Şarkıyı Bulma

2.1 Soundhound

Önceden kaydedilmiş müzik yoksa, o zaman bu uygulama kullanmaya değer. You have , melodi hımlamak Hatırlarsanız sözleri kısmını söylemeye seçeneği uygulaması anında sizin için şarkının adını belirleyecek, ve. Bununla birlikte, uygulamanızın şarkıyı tanımasına yardımcı olmak için uğultu ve sözleriniz kesin olmalıdır. Sadece bu kadar değil, Soundhound'un incelendiği gibi Shazam'dan daha hızlı, daha hızlı ve istikrarlı olduğu görülüyor. Sosyal medyaya da bağlanarak, sonuçları Twitter ve Facebook'ta paylaşabilirsiniz. Bu aynı zamanda Google Play, Windows 8 Phone | App Store, | BlackBerry .

2.2 Midomi

Midomi oldukça organize bir sitedir ve aklınızda takılı olan şarkıyı tanımlamanıza yardımcı olabilecek web tabanlı bir platformdur. Büyüyü görmek için şarkının parçasını şarkı söylemek veya çalmak için cihazın mikrofonunu kullanabilirsiniz. Alternatif olarak, şarkının parçasını çalabilir ve platformun sizin için görevi yerine getirmesini sağlayabilirsiniz. Midomi, şarkı söylediğiniz, şarkı söylediğiniz veya ıslık çaldığınız şarkıyı tanıyabilen benzersiz bir arama motoru tarafından desteklenmektedir. İnanılmaz bir deneyime sahip olacaksınız. Şimdi dene.
Buradan ziyaret edin: Midomi

3. Şarkı Sözleri Yazmak 

3.1 MusiXmatch

Bu aslında ses tanıma ancak şarkı sözü tanıma üzerinde çalışmayan bir yaratıcı uygulama. En sevdiğiniz şarkıyı sadece şarkı sözlerini yazarak bulabilirsiniz. Bu uygulama ayrıca çevrimdışı mod için şarkı sözlerini kaydetmenize ve arkadaşlarınızla paylaşmanıza da olanak tanır.
Sadece bu değil, bu uygulama neredeyse tüm üçüncü taraf ses çalar ile uyumludur ve şu anda çalmakta olduğunuz şarkının sözlerini getirerek şarkı söylemenize yardımcı olacaktır. Tek dezavantajı aklınızda sözlerin olması gerektiğidir.
Google Play'den Android'e, App Store'daki iPhone'a mağazadaki Windows'a ve Windows PC'ye buradan indirin .

3.2 Spot Arama

spotsearch - Şarkı İsmini Bul
Spotsearch başka bir web uygulamasıdır ve Android ve iOS uygulamasında da gelir. Bu uygulama, aradığınız şarkının sonucunu hesaplamak için bir giriş değişkeni olarak şarkı sözlerini kullanır. Uygulama, aradığınız her sorgu kendi oynatma listesine bağlı olduğundan, Spotify ile yakından ilişkilidir. Son zamanlarda kendi uygulama oyun deposunda mevcut değildi, ancak App Store'da erişilebilir.
Eğer aceleniz varsa ve uygulamanın web platformunda arama müziğini yüklemesini bekleyemiyorsanız, yapabileceğiniz en iyi şey budur. IOS için Spotsearch'u edinin .

4. Herşeyi Denedi ve Başarısız Oldu. 

4.1 WatZatSong

Yaratıcılık konuşuyor. Yukarıdaki tüm yöntemler sizi aldattığında, moral bozukluğuna kapılmayın çünkü bilgisayar, sorgunuzu tanımakta başarısız olduğunda size yardımcı olacak yenilikçi bir fikir WatZatSong tarafından oluşturulur. Bu platformla, diğer bireylere, aradığınız ayrıntıları kimin sağlayacağı konusunda size yardımcı olmalarını isteyebilirsiniz.
WatZatSong'un anlamı, bir şarkıyı , bir MP3 şarkı dosyasını yükleme şansına sahip olmanız, gevşek kaydedilmiş bir mp3 veya iyi kaydedilmiş bir şarkı. Bu web sitesinin üyeleri daha sonra şarkının adını önerirler ve sorular neredeyse çok kısa sürede cevaplandırılır.
Web sitesinin üyeleri, şarkının söylendiği dil, müzik türü, yayınlandığı yıl, vb. Gibi önemli ayrıntıları vererek yayınlanan şarkı hakkında daha fazla ayrıntı verebilir. WatZatSong, teklifleri almak için sosyal bağlantı kurmanıza izin verir. Facebook ve Twitter'dan.
Ziyaret edin WatZatSong

4.2 MelodyCatcher

Müzik hakkında derin bilgiye sahipseniz bu site tam size göre. Şarkının melodisini sanal bir klavyede çalabiliyorsanız, o zaman doğru yere geldiniz. MelodyCatcher, aradığınız şarkının adını bulabilir.
En iyi bölüm, şarkının tam melodisine girmenize gerek olmamasıdır; ilk 10 not, genellikle bir melodiyi pratik olarak tanımlamak için yeterlidir. Bu site, uygulama adı verilen Java tabanlı uygulama üzerinde çalışır. Bu yüzden siteye erişmeye çalışan kullanıcının kendi PC'sine kurulacak java'ya ihtiyacı var.

4.3 Musipedi

Site adı önerdiği gibi, bir melodi arama motorudur. Müziğinizi isme göre bilmiyor olsanız bile, medya en iyi arama sonuçlarını sağlayarak size yardımcı olabilir . Web tabanlı bir platformdur ve dahil olmak üzere çeşitli modern özelliklere sahiptir.
  • benzer bir şarkı bulmak; notlar çizmek için fareyi kullanarak
  • mikrofona bir ses çalmak;
  • şarkının ritmini almak için klavyeyi kullanarak
  • ya da sadece eski moda metin arama kullanın.
Ziyaret edin - Musipedi

5. Şarkının Adı Nedir 

5.1 Tunatik

Web platformları ve mobil uygulamalar hakkında çok şey konuşuldu. Tunatic, Windows ve MAC sistemleri için ücretsiz indirilebilir bir yazılımdır. Tek yapmanız gereken internet bağlantınızın olması ve mikrofonun tunik olarak ayarlanmasını sağlamak ve dinlenmek yazılımın kendisi tarafından yapılmaktadır.
Ziyaret - Tunus

COMMENTS

Ad

-Path “ou=Servis Hesaplari,1,android,65,Anime / Çizgi,15,App Service Plan,1,Araçlar,54,Arkeoloji,48,ARM Templates,1,Aruba Networks,1,Aruba Virtual Switching Extension,1,Aruba VSX,1,Aruba VSX Yedeklilik,1,Aşağıdaki komutumuz ile sertifka bilgilerimizi Skype sunucumuz ile eşleştiriyoruz.,1,Aylık Öykü Seçkisi,1,Ayrıca bu sekmeden eğer inhand router modeli destekliyorsa erişim portlarını Resim-4’teki gibi belirleyebiliyorsunuz,1,Az CLI,1,Azure App Service,1,Azure CLI,2,Azure Database for PostgreSQL – Flexible Server | Microsoft Learn,1,Azure DevOps,1,Azure Pipelines,1,Azure Repos,1,Azure Resource Manager,1,Azure Web App,1,bağlantılara geçelim:,1,ben genelde default da bırakıyorum.,1,Bicep,1,bicep nedir,1,Bilim,30,Bir sonraki yazıda görüşmek üzere .,1,Bonding ayarları bu kadar şimdi ssh yapıp sunucumuzu kontrol edebiliriz,1,Bu konuyla ilgili sorularınızı  alt kısımda bulunan yorumlar alanını kullanarak sorabilirsiniz. ,2,bypass,1,CVE-2021-1730,1,Çizgi Roman / Manga,1,Daha sonra gig0/0 portu altına girip porta bir IP adresi verelim. Verilen bu IP Default Gateway olarak bilinir.,1,dc=$ADDomain,1,dc=$TLD“ `,1,Debugger,1,Delphi,2,Dergi / Fanzin,1,Dizi,7,Edebiyat,100,ekranı kilitlenmeden önce boşta geçen süreyi belirlemenizi sağlar.,1,ems,1,Etki alanının sahibinin biz olduğumuzu doğrulamamızı istiyor. Diğer seçeneklere tıklayarak hangi yöntemler ile doğrulama yapabileceğimizi görüyoruz.,1,exchange,2,Exchange Management Shell,1,Exchange server healtchek,1,Exchange Server’da Kullanıcı Mailbox’ını PST Formatında Dışarı Aktarmak,1,Firewall,1,from fn_rbac_R_System(‘disabled’)sys,1,Genel,4,Get-MailboxExportRequest,1,Güvenlik,48,Hack,7,IaC,1,Identity Awareness,1,Infrastructure as Code,1,Ip adreslerini verdik den sonra sunucunun Routing yapabilmesi için “ip_forwarding” ozelliğini aktif etmemiz gerekmektedir.,1,Iphone,16,İnceleme,5,İnsan Hayatı,22,İnternet,33,İnternet Araçları,25,İşte hepsi bu kadar :),1,JSON,1,Karşınıza çıkacak olan ekrandan denemek istediğiniz ürüne ilişkin Setup dosyalarını indirebilirsiniz.,1,Kayıp Rıhtım,1,Kayıp Rıhtım Öneriyor,10,Knight Online,2,Kriptoloji,18,LAPS nedir,1,Linux,33,listenin en altındaki Virtual PC‘yi seçiniz. Son olarak Network de ekleyip,1,Local Administrator Password Solution,1,Local password yönetimi,1,Mailbox,1,Maximum minutes of inactivity until screen locks: Cihaz,1,Microsoft 365 Teams,1,Microsoft 365 Teams Premium,1,Nasıl Yaparım,1,Nasıl Yapılır,76,Nedir,1,Network,452,OllyDbg,1,opensource,1,openstack,1,OpenStack nedir,1,OpenStack Platform Kullanıcı,1,Oyun,9,Ödüller,4,Örnek veriyorum Local AD üzerinde bir kullanıcı oluşturduğunuz ve bunun Office 365 tarafına sync edip,1,PowerShell,3,proje,1,redhat,1,Referanslar,3,Resim – 16,2,Resim-11,1,Resim-12,1,Resim-14,1,Resim-18,1,Resim-3,1,Resim-4,1,Resim-5,3,Resim-6,2,Resim-7,3,Resim-8,1,Resim-9,3,Role ve Proje Oluşturma,1,Router(config)# snmp-server community xxxx RO 11,1,Sanallaştırma tabanlı güvenlik kullanarak lokal güvenlik otoritesini ( Local Security Authority) nasıl izole edildiğini görüyoruz (Resim-4).,1,Sanat,6,Scale up,1,SCCM ile LAPS deployment,1,shutdown -r now,1,Sıra geldi Upgrade İşleminin Yürütülmesine sırasıyla,1,Sinema,70,Sistem,34,SQL,1,Şimdi de sıra geldi Client eklemeye. Client’ı da yine sağ tuş/Node deyip,1,TAGs: Aruba,1,TAGs: Azure,2,TAGS: Check Point,1,TAGs: Exchange 2019 healtcheck,1,TAGs: Exchange Server,1,TAGs: Microsoft Teams,1,TAGs: OpenStack,1,TAGs: proxy,1,TAGs: sccm ile laps dağıtımı,1,Tarih,42,Tcp / Ip,35,Teams AI,1,teams filigran,1,Teams Premium,1,Teams Premium Nedir,1,teams webinar,1,Teams yapay zeka,1,Tüm ayarlarmaları tamamlandıktan sonra update butonu ile birlikte hybrid yapılandırma sürecini başlatıyoruz.,1,TV,1,Visual Studio Code,1,VS Code,1,VSX Avantajları,1,Windows,63,WorldHistory,63,Wwid multipath –ll komutundan aldığınız çıktı,1,www.mshowto.org,2,Yardımcı Programlar,21,Yaşam,16,Yazı,80,Yazılım Geliştiriciler için Azure,1,
ltr
item
Dijital ve Organik: Bu hangi şarkı ? Ne Şarkı Çaldığını Bul
Bu hangi şarkı ? Ne Şarkı Çaldığını Bul
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfmfJkHtnfb3RR2cczBHys6VebG2nf0Ss4pJRSefyciXvaXQSdYD_wH4_PppnUM0bCXymWduhdzpnJffZbn6WcnCFZAakL246iS0IoleFHl_0R7FaT9M-aJ6vy9dp06CUBlOb7rbIpRJ49/s640/What-Song-Is-This.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgfmfJkHtnfb3RR2cczBHys6VebG2nf0Ss4pJRSefyciXvaXQSdYD_wH4_PppnUM0bCXymWduhdzpnJffZbn6WcnCFZAakL246iS0IoleFHl_0R7FaT9M-aJ6vy9dp06CUBlOb7rbIpRJ49/s72-c/What-Song-Is-This.jpg
Dijital ve Organik
https://kesirlisayi.blogspot.com/2018/05/bu-hangi-sark-ne-sark-caldgn-bul.html
https://kesirlisayi.blogspot.com/
https://kesirlisayi.blogspot.com/
https://kesirlisayi.blogspot.com/2018/05/bu-hangi-sark-ne-sark-caldgn-bul.html
true
6620277292663937790
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content