Herkesin Bilmediği Bilgisayar İpuçları ve Püf Noktaları @ 2018

Pek çok sert bilgisayar kullanıcısı yeni hileler öğrenmenin ötesinde düşünebilir, ancak becerilerinizi geliştirmeye yardımcı olacak her zam...

Pek çok sert bilgisayar kullanıcısı yeni hileler öğrenmenin ötesinde düşünebilir, ancak becerilerinizi geliştirmeye yardımcı olacak her zaman yeni şeyler vardır. Bahisimiz: Burada daha önce bilmediğiniz en az bir yararlı şey bulacaksınız.
Inspired ve bu AskReddit tartışmasının yardımıyla, yararlanamayacağınız en kullanışlı bilgisayar numaralarını derledik. Nihai hedefimiz, iş akışınızdan değerli saniyeleri tıraşlayarak daha üretken olmanıza yardımcı olmaktır. Elbette, bu ipuçlarını, daha iyi bilgisayar kullanıcıları olmalarına yardımcı olmak için, o kadar da iddialı olmayan arkadaşlarınıza ve aile üyelerinize iletebilirsiniz.


Genel Hileler

Windows “ tanrı modu ” klasörü gizli Windows, tüm işletim sistemi ayarları için merkezi bir Denetim Masası sunar; bu da kullanıcıların masaüstü arka planından bir VPN oluşturmasına kadar her şeyi değiştirmesini kolaylaştırır. Bu moda girmek için, bu tam adıyla yeni bir klasör oluşturun (kopyalayıp yapıştırın): Tanrı Modu. {ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C} . Klasör simgesi Kontrol Paneli stilinde bir simge olarak değişir ve her türlü ayara girebilir ve değiştirebilirsiniz. Not: Yeniden başlatma döngüsüne neden olduğu bilinen Windows Vista 64-bit'te bunu denemeyin.
Problem Steps Recorder Kullanma Bu kullanışlı araç, herhangi bir fare tıklaması otomatik olarak kaydeder ve sizin için ekran görüntüleri alır. Bilgisayarınızla teknik yardıma ihtiyacınız varsa, Windows + R yazarak Çalıştır'a gidin ve ardından “psr.” Yazın. Aracı kullanın ve işiniz bittiğinde, otomatik olarak düzgün bir şekilde derlenmiş olan bu bilgiyi yardım eden kişiye gönderebilirsiniz. meselenin ile. Problemi bulmayı onlar için daha kolay hale getirecek, yani sisteminizi daha hızlı çalıştırabileceksiniz.
Büyük dosyaları bulma / silme Boş alanı WinDirStat (Windows Dizin İstatistikleri) olarak adlandırılan kullanışlı bir araç, hangi dosya ve klasörlerin sürücünüzde en fazla yer kapladığını bulmak için kullanılabilir. Oradan onları silebilir ve bir ton depolama alanı açabilirsiniz.
Başlangıçta çalışan programların sayısını azaltın Bilgisayarınız önyükleme yapmak için çok uzun sürüyorsa, büyük olasılıkla başlangıçta çok fazla programınız olduğu için. Bunu azaltmak kolaydır, PC'nizi ilk yüke göre fark edilir derecede daha hızlı ve daha hafif hale getirir. Başlangıçta çalışan öğeleri değiştirmek için, Windows tuşu + R kısayolunu kullanarak Run'a gidin ve “msconfig.” Yazın. Küçük bir pencere görünecektir (aşağıdaki ekran görüntüsüne bakın), Başlangıç ​​sekmesini seçin. Buradan, açılış zamanınızdan birkaç saniye (veya dakika) tıraş olabilecek birçok başlangıç ​​programını kapatabilirsiniz. (Not Windows 8 bu işlevi Görev Yöneticisi'ne taşıdı). Üçüncü taraf programlarının veya yüklediğiniz sürücüler tarafından bazı işlemlerin gerekli olabileceğinden, ne yaptığınızı araştırdığınızdan emin olun.
Bulut yedekleme önemli dosyaları Okul, iş veya başka bir önemli proje için kritik bir kağıt üzerinde çalışıyorsanız, dosyayı yalnızca yerel olarak desteklemediğinizden emin olun. Dropbox, Google Drive veya diğer popüler bulut depolama çözümleri gibi hizmetleri kullanarak arka plandaki ayak işlerini gerçekleştirebilirsiniz. Elbette, dosyaları güvenli bir şekilde kullanmak için bir başparmak sürücü veya harici HDD'ye de atabilirsiniz, ancak buluta yedekleme, iki kat avantajlı olan sorunsuz bir şekilde yapılabilir.

Yazma Hileler

Tüm sözcüğü silme Tek bir harfi silmek yerine, CTRL + BKSP tuşlarına basmak imlecin arkasındaki tüm sözcüğü siler. Bu, bir kelimeyi berbat ederseniz metni daha hızlı bir şekilde silmenizi sağlar.
İmleci bir sonraki veya bir önceki kelimenin başlangıcına getirin Yazarken imleci el ile hareket ettirmek, işinizin gerekenden daha uzun sürmesini sağlamak için harika bir yoldur. İşlemin hızını artırmak için, imleci klavye kısayolları ile hareket ettirin. Önceki sözcüğün başına taşımak için CTRL + Sol Ok tuşlarını kullanın. Bir sonraki sözcüğün başına taşımak için CTRL + Sağ Ok'u kullanın. OS X'de, Seçenek tuşunu kullanarak aynı şeyi yapabilirsiniz.
Üst ve alt metin oluşturma Alt veya üst metin (alt simge için üsler) yazmanız gerekiyorsa, alt simge için CTRL + = alt simge ve CTRL + ÜST KRKT + = tuşlarına basın.
Kopyalanan öğenin düz metnini yapıştırın Herhangi bir kaynaktan metin kopyaladığınızda , programlar genellikle birlikte gelen tüm biçimlendirmeleri kopyalar. Bunu düz metin olarak yapıştırmak için CTRL + V yerine CTRL + Shift + V tuşlarına basın ve sistem biçimlendirilmemiş metni yapıştırır. 
Pek çok programın bu parametreyi (Chrome, Firefox, vb.), Ancak özellikle de Word veya Outlook gibi Microsoft programlarını takip etmediğini unutmayın. Bunlar için, Not Defteri'nde kopyalama ve yapıştırma işlemlerinin ötesine geçen birkaç alternatif var: 1) CTRL + ALT + V, 'özel yapıştır' iletişim kutusunu gösterir. 2) CTRL + Boşluk Çubuğu, önceden yapıştırılmış metindeki biçimlendirmeyi kaldırır. 3) Puretext'i indirin ve her zaman düz metni yapıştırmak için bir kısayol tuşu seçin.

Klavye kısayolları

Etkin pencereyi panoya kopyala Normal olarak, Ekranı Yazdır tuşu tüm ekranı (veya varsa iki ekranı) kopyalar, ALT + Yazdırma Ekranı sadece etkin olan pencereyi panoya kopyalar. Bir sorunu teşhis etmek için bir ekran görüntüsü alıp almamanız, ya da bir arkadaşınıza bir şey göstermek istediğinizden, bu kullanışlı olacaktır.
Bu küçük hataları düzeltin Hemen hemen her türlü eylemi geri alabileceğinizi biliyor muydunuz? CTRL + Z, en büyük kısayol tuşu ve bunu zaten bildiğinizden emin olabilirsiniz, ancak geri alma işleminin yalnızca yazmayı uygulamak için geçerli olmadığını unutmayın. Yanlışlıkla bir dosyayı sildiyseniz veya taşıdığınızda, CTRL + Z'ye basıp bulunduğunuz yere geri getirebilirsiniz. Chrome ve Firefox'ta da CTRL + SHIFT + T kullanarak bir sekmeyi kapatabilirsiniz.
Açık pencerelerden geçiş yapın ALT + SEKME tuşlarına basmak, şu anda açık olan pencerelerde gezinmenizi sağlar. Bu, koşu süreçleri arasında hızlı ve ağrısız bir şekilde geçiş yapmayı sağlar. Açık programlarda daha şık bir bisiklet yöntemi istiyorsanız, Windows + SEKME sizin için bu işi yapar.
Tüm işlemleri kes CTRL + ALT + Delete, en yaygın PC kısayollarından biridir ve hemen hemen herkes tanıdıktır. Unutulmaması gereken önemli nokta, sisteminizi aşağı çeken de dahil olmak üzere tüm süreçleri kesintiye uğratmasıdır ki bu da yeniden başlatmaya ihtiyaç duyma arasındaki farkı ifade edebilir.
Geçerli programı kapatın, Programlama ALT + F4, çalışan programı kapatacaktır. Bu, “X” üzerinde harekete geçirme ve tıklama için size zaman kazandırdığı için kullanışlıdır. İnsanlar bunu bir şaka olarak kullanırlar ve bir sorunu çözmek için ALT + F4 tuşlarına basmanızı söylerler. Yaptığın şeyi kapatmak istemedikçe bunun için düşme.
Tüm pencereleri simge durumuna küçültme Bazen bir kaç şey koşturuyorsunuz ve bunların hepsini masaüstüne alabiliyorsunuz. Sadece Windows + D tuşlarına basmak, sahip olduğunuz her şeyi en aza indirecek ve bu da her pencere için küçültme düğmesine basmanızdan size zaman kazandıracaktır. Windows + M'nin benzer bir işlevsellik sunduğuna dikkat edilmelidir, ancak herhangi bir çözülme yoktur, bu nedenle Windows + D daha uygun bir yaklaşımdır.
Görev yöneticisini doğrudan açın CTRL + ALT + DEL tuşlarına bastığınızda ve görev yöneticisine doğru sağa sıçrayarak gerçekleşen kesintiyi atlamak isterseniz, CTRL + Shift + ESC tuşlarını kullanarak doğrudan yazabilirsiniz.
Geçerli pencereyi / sekmeyi kapat X düğmesini sonuna kadar hareket ettirin mi? CTRL + W tuşlarına basın ve geçerli pencere kapanır. (Şimdi yapma, ya da hilelerin geri kalanını kaçıracaksın!)
Sistem bilgi penceresini getirin Bu, geleneksel yoldan kazmaktan çok daha hızlıdır… Sadece Windows + Pause / Break tuşlarına basın ve Sistem Bilgileri paneli çalışmaya hazır olacaktır. Bu, bulacağınız Duraklatma / Mola için tek kullanım olabilir, bu yüzden keyfini çıkarın!
Daha iyi çoklu monitör kontrolü Birden fazla monitörde açık pencereleri kontrol etmek için çeşitli kullanışlı klavye kısayolları vardır. Windows Tuşu + Ok Tuşlarına basmak, pencerenin her iki monitörün her iki tarafına da hızla yapışmasına neden olur. Alternatif olarak, Shift + Windows Tuşu + Okları'na basmak pencerenin diğer monitöre atlamasına neden olur. Son olarak, Windows + P tuşlarına basmak, ikinci bir ekranı veya projektörü hızlı bir şekilde ayarlamanızı sağlar.

Web Tarama Hileleri

Otomatik olarak www ekleyin. Bir URL'ye .com Bir siteye yazdıktan sonra CTRL + Enter'a tıklamanız yeterli. .com yerine .net gerekir, bunun yerine CTRL + Shift + Enter tuşlarına basın.
Adres çubuğuna atla Tarayıcının herhangi bir yerinden adres çubuğuna doğru atlamak için çeşitli yollar vardır. CTRL + L, F6 ve ALT + D tuşlarına basmak, bu hedefi gerçekleştirir.
Kapalı bir sekme getirin Bunu zaten ele aldık, ancak çok kullanışlı. Yanlışlıkla bir sekme kapatıldı mı? En son kapatılan sekmeyi tekrar açmak ve yaptığınız işe geri dönmek için CTRL + Shift + T tuşlarına basmanız yeterlidir.
Gizli taramayı kullanma Çerezleri ve kayıtlı geçmişi kullanmamanın kullanımları belli faaliyetler için açıktır, bildiğiniz gibi, paylaşılan bir bilgisayarda hediye almak gibi (tabii ki!). CTRL + ÜstKrktr + N'ye basılması Chrome'da yeni bir özel başlatır, CTRL + Shift + P Firefox ve Internet Explorer'da bunu yapar.
Açık sekmelerde gezinme Bir tarayıcıda CTRL + SEKME tuşlarına basmak, her biri arasında geçiş yapar. Bu, fareyi hareket ettirmekten ve bir sekmeye tıklamaktan çok daha hızlı olabilir. CTRL + NUM (1, 2, 3, 4, n ..) ayrıca bu sayısal sıralamadaki belirli sekmelere de götürecektir.

Dosya Yönetimi Püf Noktaları

Bir dosyayı hızlı bir şekilde yeniden adlandırın Sağ tıklayarak ve yeniden adlandırmayı seçmek çok verimli değildir. Bunun yerine, adını değiştirmek için bir dosya seçiliyken F2 tuşuna basmanız yeterlidir. Başka bir dosyanın adını değiştirmek için geçerli dosyanın seçimini kaldırmadan SEKME yazın.
Dosyaları Windows'ta sırayla yeniden adlandırın Aslında , Windows'da bir toplu iş dosyasını yeniden adlandırmak için herhangi bir program yüklemeniz gerekmez. Bunun yerine, değiştirmek istediğiniz tüm dosyaları seçebilir, listeden birincisini sağ tıklatabilir, yeniden adlandırmayı seçebilir (veya F2'yi kullanabilir) ve ismi yazabilirsiniz. Bu, tüm diğer dosyaları aynı kök adına sahip bir sonek ile otomatik olarak değiştirecektir: (1), (2), vb.
Klavyeyi kullanarak birden fazla dosya seçin Klavyenizi kullanarak bir grup dosya seçmek için, tek bir dosya seçmek için Üst Karakter + Aşağı ok tuşlarına veya büyük bir dosya grubunu tek seferde seçmek için Shift + Page Down tuşlarına basabilirsiniz.

Güvenlik İpuçları

Programları virüslü bir PC'de çalıştırma Çoğu kez, kötü amaçlı yazılım bir bilgisayarın belirli programları çalıştırmasını engeller. .exe dosyasının adını değiştirmek genellikle bunu geçersiz kılabilir. Bu işe yaramazsa, uzantıyı .com olarak değiştirmek başka bir yararlı alternatiftir ve program uzantı değişikliğine rağmen çalışmaya devam edebilir.
Yükleyicileri okuyun Başlıca programlar, yükleme sırasında araç çubuklarını ve diğer istenmeyen yazılımları yükleyebilir. Gerçekte aradığınız programdan başka bir şey yüklemeyi kabul etmediğinizden emin olmak için her adımı okumak için birkaç saniyenizi ayırın. Çoğu zaman insanlar sadece bir kenara çekilir ve ihtiyaç duyulmayan çeşitli arama çubuklarında bulunan bir tarayıcıyla sonuçlanır. En kötü senaryolarda, bunların kötü niyetli niyetleri olabilir.
Bilgisayarınızda çalıştıktan sonra bilgisayarınızı veya işyerinizdeki "arkadaşların" hastalığından kalkıp Facebook / Twitter sayfanıza bir şeyler gönderiyorsan , bilgisayarını kilitle ? Kesinlikle bir sıkıntı, ama önlenmesi kolay bir şey. Windows + L, sisteminizi hemen kilitler ve tekrar oturum açmak için bir şifre (bir tane ayarladıysanız) gerektirir.

Programa Özel Hileler

Photoshop: Seçim ölçüsünü kaybetmeden seçim çerçevesini sürükleyin Seçim çerçevesi, görüntünün bir kısmını seçmek için tasarlanmış en temel düzeyde. Photoshop'ta sürekli olarak kullanılıyor ve birçok kullanıcının özlediği kullanışlı bir hile var. Onu sürüklerken, hareket ettirirken onu boyutlandırabilmeniz için alana basabilirsiniz. Bu, aynı anda iki tuş işlevini yerine getirerek zaman kazandırır.
Steam: Oyunları başka bir sürücüye veya bölüme taşıyın Varsayılan olarak, Steam tüm oyunları aynı HDD'ye veya bölüme yükler, ancak eğer bu durum dolarsa ne olur? Çözüm: Steamtool Kütüphane Müdürü'nü indirin. Steam'in işlevselliğini bozmadan oyunları başka bir sabit sürücüye taşımayı kolaylaştırır.
VLC: Senkronize olmayan ses ve altyazıları düzeltme Popüler medya oynatıcı VLC'de, sesiniz video veya altyazılarla senkronize olursa, bunu düzeltmenin kolay bir yolu vardır. Sadece J veya K düğmesine basıldığında ses ileri veya geri hareket ettirilir. Benzer şekilde, altyazıları senkronize etmek için H veya G'ye basabilirsiniz.
Bu ipuçlarını ve püf noktalarını günlük olarak kullanmanın kombinasyonu, kesinlikle bilgisayar kullanımınızı çok daha eğlenceli veya en azından daha pratik hale getirecektir. Ve daha önce bilmediğin bir şey mi öğrendin?

COMMENTS

Ad

-Path “ou=Servis Hesaplari,1,android,65,Anime / Çizgi,15,App Service Plan,1,Araçlar,54,Arkeoloji,48,ARM Templates,1,Aruba Networks,1,Aruba Virtual Switching Extension,1,Aruba VSX,1,Aruba VSX Yedeklilik,1,Aşağıdaki komutumuz ile sertifka bilgilerimizi Skype sunucumuz ile eşleştiriyoruz.,1,Aylık Öykü Seçkisi,1,Ayrıca bu sekmeden eğer inhand router modeli destekliyorsa erişim portlarını Resim-4’teki gibi belirleyebiliyorsunuz,1,Az CLI,1,Azure App Service,1,Azure CLI,2,Azure Database for PostgreSQL – Flexible Server | Microsoft Learn,1,Azure DevOps,1,Azure Pipelines,1,Azure Repos,1,Azure Resource Manager,1,Azure Web App,1,bağlantılara geçelim:,1,ben genelde default da bırakıyorum.,1,Bicep,1,bicep nedir,1,Bilim,30,Bir sonraki yazıda görüşmek üzere .,1,Bonding ayarları bu kadar şimdi ssh yapıp sunucumuzu kontrol edebiliriz,1,Bu konuyla ilgili sorularınızı  alt kısımda bulunan yorumlar alanını kullanarak sorabilirsiniz. ,2,bypass,1,CVE-2021-1730,1,Çizgi Roman / Manga,1,Daha sonra gig0/0 portu altına girip porta bir IP adresi verelim. Verilen bu IP Default Gateway olarak bilinir.,1,dc=$ADDomain,1,dc=$TLD“ `,1,Debugger,1,Delphi,2,Dergi / Fanzin,1,Dizi,7,Edebiyat,100,ekranı kilitlenmeden önce boşta geçen süreyi belirlemenizi sağlar.,1,ems,1,Etki alanının sahibinin biz olduğumuzu doğrulamamızı istiyor. Diğer seçeneklere tıklayarak hangi yöntemler ile doğrulama yapabileceğimizi görüyoruz.,1,exchange,2,Exchange Management Shell,1,Exchange server healtchek,1,Exchange Server’da Kullanıcı Mailbox’ını PST Formatında Dışarı Aktarmak,1,Firewall,1,from fn_rbac_R_System(‘disabled’)sys,1,Genel,4,Get-MailboxExportRequest,1,Güvenlik,48,Hack,7,IaC,1,Identity Awareness,1,Infrastructure as Code,1,Ip adreslerini verdik den sonra sunucunun Routing yapabilmesi için “ip_forwarding” ozelliğini aktif etmemiz gerekmektedir.,1,Iphone,16,İnceleme,5,İnsan Hayatı,22,İnternet,33,İnternet Araçları,25,İşte hepsi bu kadar :),1,JSON,1,Karşınıza çıkacak olan ekrandan denemek istediğiniz ürüne ilişkin Setup dosyalarını indirebilirsiniz.,1,Kayıp Rıhtım,1,Kayıp Rıhtım Öneriyor,10,Knight Online,2,Kriptoloji,18,LAPS nedir,1,Linux,33,listenin en altındaki Virtual PC‘yi seçiniz. Son olarak Network de ekleyip,1,Local Administrator Password Solution,1,Local password yönetimi,1,Mailbox,1,Maximum minutes of inactivity until screen locks: Cihaz,1,Microsoft 365 Teams,1,Microsoft 365 Teams Premium,1,Nasıl Yaparım,1,Nasıl Yapılır,76,Nedir,1,Network,452,OllyDbg,1,opensource,1,openstack,1,OpenStack nedir,1,OpenStack Platform Kullanıcı,1,Oyun,9,Ödüller,4,Örnek veriyorum Local AD üzerinde bir kullanıcı oluşturduğunuz ve bunun Office 365 tarafına sync edip,1,PowerShell,3,proje,1,redhat,1,Referanslar,3,Resim – 16,2,Resim-11,1,Resim-12,1,Resim-14,1,Resim-18,1,Resim-3,1,Resim-4,1,Resim-5,3,Resim-6,2,Resim-7,3,Resim-8,1,Resim-9,3,Role ve Proje Oluşturma,1,Router(config)# snmp-server community xxxx RO 11,1,Sanallaştırma tabanlı güvenlik kullanarak lokal güvenlik otoritesini ( Local Security Authority) nasıl izole edildiğini görüyoruz (Resim-4).,1,Sanat,6,Scale up,1,SCCM ile LAPS deployment,1,shutdown -r now,1,Sıra geldi Upgrade İşleminin Yürütülmesine sırasıyla,1,Sinema,70,Sistem,34,SQL,1,Şimdi de sıra geldi Client eklemeye. Client’ı da yine sağ tuş/Node deyip,1,TAGs: Aruba,1,TAGs: Azure,2,TAGS: Check Point,1,TAGs: Exchange 2019 healtcheck,1,TAGs: Exchange Server,1,TAGs: Microsoft Teams,1,TAGs: OpenStack,1,TAGs: proxy,1,TAGs: sccm ile laps dağıtımı,1,Tarih,42,Tcp / Ip,35,Teams AI,1,teams filigran,1,Teams Premium,1,Teams Premium Nedir,1,teams webinar,1,Teams yapay zeka,1,Tüm ayarlarmaları tamamlandıktan sonra update butonu ile birlikte hybrid yapılandırma sürecini başlatıyoruz.,1,TV,1,Visual Studio Code,1,VS Code,1,VSX Avantajları,1,Windows,63,WorldHistory,63,Wwid multipath –ll komutundan aldığınız çıktı,1,www.mshowto.org,2,Yardımcı Programlar,21,Yaşam,16,Yazı,80,Yazılım Geliştiriciler için Azure,1,
ltr
item
Dijital ve Organik: Herkesin Bilmediği Bilgisayar İpuçları ve Püf Noktaları @ 2018
Herkesin Bilmediği Bilgisayar İpuçları ve Püf Noktaları @ 2018
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzrXUj34dsEriOmpR2jEh7GzVeGk4TkFrZPAaDb031WAWsx9m3vdvev4Putgj_6duvKnXFddJyX_qhtyvhQYBw04e00l06a1JPteD7uKRkQhFctmTu6Asv3r9mXD4eW7aCSdD37Ul3Izqp/s1600/Windows_10_tips_and_tricks.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjzrXUj34dsEriOmpR2jEh7GzVeGk4TkFrZPAaDb031WAWsx9m3vdvev4Putgj_6duvKnXFddJyX_qhtyvhQYBw04e00l06a1JPteD7uKRkQhFctmTu6Asv3r9mXD4eW7aCSdD37Ul3Izqp/s72-c/Windows_10_tips_and_tricks.png
Dijital ve Organik
https://kesirlisayi.blogspot.com/2018/05/herkesin-bilmedigi-bilgisayar-ipuclar.html
https://kesirlisayi.blogspot.com/
https://kesirlisayi.blogspot.com/
https://kesirlisayi.blogspot.com/2018/05/herkesin-bilmedigi-bilgisayar-ipuclar.html
true
6620277292663937790
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content