Bilgisayarınız, Telefonunuz veya Ağınızdaki Herhangi Bir Web Sitesini Engelleme

Bilgisayarınızdaki belirli web sitelerini engellemenin birkaç nedeni olabilir.  Bazı web siteleri virüs yayıyor, müstehcen içerik barındırı...

Bilgisayarınızdaki belirli web sitelerini engellemenin birkaç nedeni olabilir. Bazı web siteleri virüs yayıyor, müstehcen içerik barındırıyor veya hatta kişisel verilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir. Bu web sitelerinden kaçınmaktan daha iyi olabilirsiniz, ancak bu, cihazınızı kullanan herkes için geçerli değildir. Bu gibi durumlarda, belirli web sitelerini engellemek en iyisi olabilir.
Web sitelerini engelleme konusunda farklı yollar vardır. Web sitelerini yalnızca belirli tarayıcılarda, tüm işletim sisteminde veya gerçekte ağ yönlendiricinizde engelleyebilirsiniz. Web sitelerini nasıl engelleyeceğiniz aşağıda açıklanmıştır.

Belirli web sitelerini neden engellemek istediğinizin nedeni.

  • Kişisel verileri çalmaya çalış
  • virüs ve kötü amaçlı yazılım içerir
  • uygun olmayan içerik ve çocukları ahlaksız içeriğe karşı koruyun
  • Çalışmak istediğinizde odaklanmak ve sosyal paylaşım siteleri tarafından dikkatinizi dağıtmak istemiyorsanız
Bildiğiniz gibi, önceden engellenen web sitelerine nasıl erişeceğimizi ele aldık ve bu eğiticide, Google Chrome'u kullanarak bunları nasıl önleyeceğinizi göstereceğiz. Bilgisayarınızdaki web sitelerini engellemenin başka bir yolu da vardır, ancak muhtemelen bu makalede daha sonra tartışacağız.
Bilgisayarınızda
Sadece bir makinede web sitelerine erişimi kontrol etmek istiyorsanız, işletim sistemi düzeyinde blok kurabilirsiniz. Web sitelerini engellemek için kullanılan bu yöntem yapılandırmak için çok zor değildir ve tarayıcılarda çalışır.

Windows bilgisayarlarda herhangi bir web sitesi engelleme nasıl

İnternetin omurgalarından biri, www.google.com gibi hatırlanması kolay (ve tür) isimleri eşdeğer IP adreslerine çeviren DNS sistemidir (8.8.8.8). Web sitelerine erişmek için DNS sunucularını kullanırken, bilgisayarınızın da yerel olarak depolanmış bu bilgilere sahip bir HOSTS dosyası adı verilir. Bu istenmeyen web sitelerine erişimi devre dışı bırakmak için kullanılabilir. Bu yöntemi Windows 7 ve Windows 8 ile kontrol ettik.

1. Bilgisayarınızda yönetici erişimine sahip olduğunuzdan emin olun. Bir yönetici hesabı kullanarak PC'nizde oturum açın ve C: \ Windows \ System32 \ drivers \ etc \ 'e gidin.
2. “hosts” adlı dosyayı çift tıklatın ve dosyayı açmak için program listesinden Notepad'i seçin. Tamam'a tıklayın. Host dosyanızın son iki satırı “# 127.0.0.1 localhost” ve “# :: 1 localhost” yazmalıdır.
2a. Dosyayı düzenleyememeniz durumunda, etiketli ana dosyalara sağ tıklayıp Özellikler'i seçmeniz gerekir. Güvenlik sekmesini tıklayın, yönetici hesabını seçin ve Düzenle'yi tıklayın.
2b. Açılır pencerede hesabı tekrar seçin ve Tam kontrolü kontrol edin. Uygula> Evet'i tıklayın. Şimdi tüm açılır pencerelerde Tamam'a tıklayın.
3. Dosyanın sonunda, engellenecek web sitelerinin adreslerini ekleyebilirsiniz. Bunu yapmak için, dosyanın sonuna bir satır ekleyin, 127.0.0.1 ve ardından engellemek istediğiniz sitenin adını yazın. Bu, sitenin adını yerel bilgisayarınıza yeniden yönlendirecektir.

4. Google'ı engellemek için, örneğin "127.0.0.1 www.google.com" ifadesini tırnak işaretleri olmadan dosyanın sonuna ekleyin. Bu şekilde istediğiniz kadar site engelleyebilirsiniz, ancak hat başına yalnızca bir tane ekleyebileceğinizi unutmayın.
5. Engellemek istediğiniz tüm web sitelerini ekleyene kadar bu adımı tekrarlayın.
6. Şimdi hosts dosyasını kapatın ve Kaydet'e tıklayın. Değişikliklerin etkili olması için bilgisayarınızı yeniden başlatın ve tüm bu web sitelerinin artık engellendiğini göreceksiniz.

Mac'inizdeki Herhangi Bir Web Sitesini Engelleme

OS X'teki web sitelerini engellemek için.
  • 1. Mac'inize yönetici erişiminizin olduğundan emin olun Şimdi Terminali aç. / Applications / Utilities / Terminal altında bulabilirsiniz.
  • 2. sudo nano / etc / hosts yazın ve enter tuşuna basın. İstendiğinde kullanıcı (giriş) şifresini girin.
  • 3. Bu, / etc / hosts dosyasını bir metin editöründe açacaktır. Web sitesinin adını yeni bir satırda “127.0.0.1 www.blockedwebsite.com” (tırnak işaretleri hariç) olarak yazınız. Engellemek istediğiniz her web sitesi için yeni bir satır başlatın ve aynı komutu yalnızca değiştirilen web sitesinin adıyla yazın. Bittiğinde, değişiklikleri kaydetmek için ctrl + x ve ardından Y düğmesine basın.
  • 4. Şimdi sudo dscacheutil -flushcache komutunu girin ve Enter tuşuna basın veya web sitelerinin engellendiğinden emin olmak için makinenizi yeniden başlatın.

Chrome'da bir Web Sitesi Nasıl Engellenir:

Adım 1. Bir web sitesinin engellenmesi, Chrome tarayıcısı aracılığıyla gerçekten çok kolaydır ve sonuçta, bu tarayıcıda herhangi bir web sitesini engellemek için birçok yol vardır. Bunu yapmanın çok kolay bir yolu, bu işlev için bir uzantı kullanmaktır. Chrome tarayıcısı için çok sayıda web sitesi engelleme uzantısı var! Başka bir yol ise, Chrome ayarlarını ve tercihlerini kullanarak web sitesini manuel olarak engellemektir. Manuel yöntem daha iyidir ve aslında çalışması için tam güvenlik sağlar!

2. Adım: Google Chrome’da web sitelerini manuel olarak engellemek için bu yöntemi uygulayalım. Her şeyden önce, Üç nokta düğmesini kullanarak Chrome tarayıcısının Menüsüne gidin. Menüde Ayarlar seçeneğini ve ardından Gelişmiş Ayarlar'ı seçin.
Adım 3. Gelişmiş Ayarlar panelinde, Ağ seçeneğinin altında olacak Proxy Ayarlarını Değiştir onay kutusunu işaretleyin. Bu Windows Internet Özellikleri penceresi adında başka bir ekran açılır.
Adım 4. Bu ekranda Gizlilik panelini seçin ve altında yer alan Siteler düğmesini seçin. Buradan şimdi, engellemek istediğiniz sitelerin URL'sini kolayca ekleyebilirsiniz. Sadece sitenin URL'sini doldurun ve sonra paneli kapatın. Yukarıdaki ayarlar için etkili olması için Chrome Tarayıcıyı yeniden başlatmanız yeterlidir.
Adım 5. Blocklist'e istediğiniz kadar çok site eklemek için yukarıdaki adımı tekrarlayın ve krom siparişlerinizin üzerine çıkacaktır. Bu engellenmiş siteleri asla kromun içinde görmeyeceksiniz.

Süreci geri almak ve sitelerin engellemesini kaldırmak için, web sitelerini engelleme amacıyla eklediğiniz yerden yukarıdaki adımlarda aynı ekrana bakın. Ve bu görünümden sonra, engellenen sitelerden seçenekler, daha sonra kolayca sitelerin üzerindeki kısıtlamaları düzenler.

Tarayıcı düzeyinde herhangi bir web sitesi engelleme nasıl

Herhangi bir tarayıcıda bir web sitesini engellemek, işinizi yapmanın en kolay yoludur.
Firefox'ta, web sitesini engellemek için BlockSite adlı bir eklenti yükleyebilirsiniz .
  • Eklentiyi yükleyin, ctrl + shift + a tuşlarına basın ve soldaki Uzantılar'ı tıklayın. Şimdi BlockSite altında Seçenekler'i tıklayın. Açılır pencerede Ekle'yi tıklayın ve engellenmesini istediğiniz web sitesinin adını yazın. Erişmek istemediğiniz tüm web siteleri için süreci tekrarlayın. Tamam'a tıklayın.
  • Şimdi bu web siteleri Firefox'ta engellenecek. Başkalarının engellenen web siteleri listesini düzenlemesini engellemek için de BlockSite'da bir şifre belirleyebilirsiniz. Bu, önceki adımda açıklanan seçenekler menüsü üzerinden yapılabilir.
BlockSite, Google Chrome'da da kullanılabilir .
Internet Explorer, web sitelerini kolayca engeller. İşte nasıl.
  • Tarayıcıyı açın ve Araçlar (alt + x)> İnternet Seçenekleri'ne gidin. Şimdi güvenlik sekmesini ve ardından kırmızı Yasak siteler simgesini tıklayın. İkonun altındaki Siteler düğmesini tıklayın.
  • Şimdi açılır pencerede, tek tek engellemek istediğiniz web sitelerini manuel olarak yazın. Her sitenin adını yazdıktan sonra Ekle'yi tıklayın. Bittiğinde, Kapat'ı ve diğer tüm pencerelerde Tamam'ı tıklatın. Şimdi bu web siteleri Internet Explorer'da engellenecek.

Telefonunuzda veya tabletinizde iPhone ve iPad'inizde Herhangi Bir Web Sitesini Engelleme

Apple, belirli web sitelerini engellemenize izin veren bazı kullanışlı ebeveyn kontrol araçlarına sahiptir. İşte nasıl.
  • Ayarlar> Genel> Kısıtlamalar'a gidin.
  • Kısıtlamaları Etkinleştir'e dokunun. Şimdi kısıtlamalar için bir şifre ayarlayın. Bu, telefonun kilidini açmak için kullandığınız şifreden ideal olarak farklı olmalıdır.
  • Şifre ayarlandıktan sonra sayfayı aşağı kaydırın ve Web siteleri'ne dokunun. Burada yetişkinlere uygun içeriği sınırlamayı veya yalnızca belirli web sitelerine erişmeyi seçebilirsiniz.
  • Yalnızca belirli web sitelerinde, Discovery Kids ve Disney dahil olmak üzere, izin verilen web sitelerinin kısa bir listesi vardır, ancak Web Sitesi Ekle'ye tıklayarak siteleri de ekleyebilirsiniz.
  • Erişkin içeriği sınırla seçeneğine dokunursanız, Apple sakıncalı kabul edilen web sitelerini engeller, ancak Web sitelerini her zaman İzin Ver altında Web Sitesi Ekle'ye dokunarak veya bu listeye Asla İzin Ver altında dokunarak kara listeye ekleyebilirsiniz.
  • Engellenen bir web sitesine erişmeye çalışırsanız, bunun kısıtlandığını belirten bir mesaj görürsünüz. Web Sitesine İzin Ver'e dokunun ve bu web sitesini açmak için Kısıtlamalar şifresini girin.

Android Telefonunuzdaki Herhangi Bir Web Sitesini Engelleme

Android'de yapabileceğiniz birkaç farklı şey var. Köklü bir telefonunuz varsa, engellemek istediğiniz siteleri yönlendirmek için cihazınızdaki ana makine dosyasını düzenleyerek web sitelerini engelleyebilirsiniz. Bir dosya yöneticisine ve bir metin düzenleyicisine ihtiyacınız olacak - en kolay seçenek, her iki şeyi de yapmanızı sağlayan favori uygulamamız ES File Explorer'ı kullanmaktır. İşte nasıl çalışıyor.
  • ES Dosya Gezgini'ni yükleyin ES Dosya Gezgini'ni açın ve sol üstteki menü düğmesine dokunun. Yerel> Cihaz> sistem> vb.
  • Bu klasörde, ana makine adlı dosyayı göreceksiniz - buna dokunun ve açılan menüden metinlere dokunun. Bir sonraki açılır pencerede ES Not Düzenleyici'ye dokunun.
  • Üst çubuktaki düzenle düğmesine dokunun.
  • Şimdi, dosyayı düzenliyorsunuz ve siteleri engellemek için DNS'lerini yeniden yönlendirmek istiyorsunuz. Bunu yapmak için, yeni bir satır başlatın ve engellemek istediğiniz her web sitesi için “127.0.0.1 www.blockedwebsite.com” (engellenen web sitesinin engellediğiniz sitenin adı olduğu tırnak işaretleri olmadan) yazmanız yeterlidir. Örneğin, Google'ı engellemek için 127.0.0.1 www.google.com yazmanız gerekir.
  • Android cihazınızı yeniden başlatın.
Bu yöntem sizin için çok karmaşıksa, web sitelerini engellemenize izin veren bir Trend Micro ™ gibi bir anti-virüs uygulaması yükleyebilirsiniz .

  • Uygulamayı yükleyin ve çalıştırın. Seçenekler> Güvenli gezinme seçeneğine gidin.
  • Şimdi Ebeveyn Denetimleri'ne kaydırın ve hesabı ayarla'yı tıklayın. Bir hesap oluşturun ve uygulamada Engellenen Liste adlı bir seçenek göreceksiniz. Dokun ve Ekle'ye dokunun. Şimdi tek seferde engellemek istediğiniz siteleri ekleyin. Bu işlem tamamlandıktan sonra Android akıllı telefonunuzdaki bu web sitelerine erişemezsiniz.

Windows Phone'da Herhangi Bir Web Sitesini Engelleme

Windows Phone'da tam bir web sitesi yapamazsınız, AVG Aile Güvenliği tarayıcısını indirebilirsiniz Varsayılan olarak, web sitelerini kötü amaçlı veya müstehcen içeriklerle engeller ve bir AVG anti-virüs lisansı satın alır ve bir hesap oluşturursanız, engellenen web siteleri listesini özelleştirebilirsiniz.

Ağınızdaki Herhangi Bir Web Sitesi Nasıl Engellenir?

Evde bir Wi-Fi ağınız varsa, Wi-Fi yönlendiriciniz üzerinden istenmeyen web sitelerine bir blok kurmak daha kolaydır. Çoğu yönlendiricinin kullanıcı dostu arayüzleri yoktur, bu yüzden bu biraz göz korkutucu olabilir ve elbette, her yönlendirici için adımlar değişebilir, ancak takip ettiğiniz temel işlem oldukça benzerdir, bu yüzden sadece biraz sabırlıysanız Bu aslında oldukça kolay.
Yanlış ayarın değiştirilmesi yanlışlıkla bağlantınızı devre dışı bırakabilir, bu nedenle eğer takılırsanız, ISS'nizi hemen arayın.
  • Bunu, Delhi'deki MTNL tarafından sağlanan bir Beetel 450TC1 yönlendiricide ve Airtel tarafından sağlanan bir Binatone Router ile denedik. Adımlar her ikisi için de aynıydı. Başlamak için yönlendiricinizin ayarlarına gitmelisiniz. Herhangi bir tarayıcıyı açın ve adres çubuğuna 192.168.1.1 yazın. Enter'a bas. Bazı yönlendiriciler farklı bir adres kullanırlar, bu yüzden bu işe yaramazsa, ISS'nizdeki dokümantasyonda belirtilip belirtilmediğini kontrol edin.
  • Şimdi bir kullanıcı adı ve şifre girmeniz gerekecek. Bu, bağlantınızın yüklenmesi sırasında kurulmuş olurdu - varsayılanlar genellikle kullanıcı adıdır: admin ve şifre: şifre. Değilse, İSS'nize danışın ve doğru kullanıcı adı ve şifreyi alın.
  • Daha önce bahsedildiği gibi, arayüz farklı olabilir. MTNL yönlendiricimizde, Erişim Yönetimi> Filtre altındaki web sitelerini engelleyebileceğimizi gördük.
  • Burada Filtre tipi seçimi adı verilen bir açılır menü var. URL Filtresini seçtik ve aşağıdaki URL alanında engellemek istediğimiz web sitesini yazdık. Bu alanın üstünde, Active adında bir seçenek var. Burada iki düğme görüyorduk, Evet ve Hayır. Evet'i seçtik ve Kaydet'i seçtik. Bu, web sitemizi engelledi.
  • Her biri 16 web sitesi içeren 16 web sitesi engellenmiş web sitesi oluşturabilir, bu yöntemi kullanarak 256 web sitesine kadar çıkabilirsiniz. Yine, bu yönlendirici veya yönlendiriciden değişecektir.

Yönlendiriciyi Yapılandırarak Siteleri Engelleme:

Bu süreç, tüm ağınızdaki web sitelerini engellemenize yardımcı olacaktır. Yönlendirici yapılandırmanızı değiştirmenin ciddi sorunlara yol açabileceğine ve yeniden yapılandırmaya gereksinim duyabileceğine dikkat edin. Bunlardan herhangi birini önlemek için, herhangi bir değişiklik yapmadan önce yönlendirici yapılandırmanızı yedeklemenizi tavsiye ederiz. Daha fazla gecikme olmaksızın başlayalım:
  1. Yöneltici yapılandırmanızı IP adresini veya URL'sini kullanarak açın. (Genellikle 192.168.0.1 veya 192.168.1.1 gibi olacaktır.)
  2. Farklı yönlendiriciler farklı bir yönetici paneline sahiptir. URL Filtresi, Güvenlik Duvarı veya Ebeveyn Denetimleri yazan bir şey arayın.
  3. Yönetici panelinde URL'yi engelleme seçeneğine bakın. Ayarlarında engellemek istediğiniz tüm URL'leri ekleyin.
  4. Talimatı izleyin ve istenirse yönlendiriciyi yeniden başlatın.
  5. Bu, tüm ağınızdaki web sitelerini başarıyla engellediniz.

COMMENTS

Ad

-Path “ou=Servis Hesaplari,1,android,65,Anime / Çizgi,15,App Service Plan,1,Araçlar,54,Arkeoloji,48,ARM Templates,1,Aruba Networks,1,Aruba Virtual Switching Extension,1,Aruba VSX,1,Aruba VSX Yedeklilik,1,Aşağıdaki komutumuz ile sertifka bilgilerimizi Skype sunucumuz ile eşleştiriyoruz.,1,Aylık Öykü Seçkisi,1,Ayrıca bu sekmeden eğer inhand router modeli destekliyorsa erişim portlarını Resim-4’teki gibi belirleyebiliyorsunuz,1,Az CLI,1,Azure App Service,1,Azure CLI,2,Azure Database for PostgreSQL – Flexible Server | Microsoft Learn,1,Azure DevOps,1,Azure Pipelines,1,Azure Repos,1,Azure Resource Manager,1,Azure Web App,1,bağlantılara geçelim:,1,ben genelde default da bırakıyorum.,1,Bicep,1,bicep nedir,1,Bilim,30,Bir sonraki yazıda görüşmek üzere .,1,Bonding ayarları bu kadar şimdi ssh yapıp sunucumuzu kontrol edebiliriz,1,Bu konuyla ilgili sorularınızı  alt kısımda bulunan yorumlar alanını kullanarak sorabilirsiniz. ,2,bypass,1,CVE-2021-1730,1,Çizgi Roman / Manga,1,Daha sonra gig0/0 portu altına girip porta bir IP adresi verelim. Verilen bu IP Default Gateway olarak bilinir.,1,dc=$ADDomain,1,dc=$TLD“ `,1,Debugger,1,Delphi,2,Dergi / Fanzin,1,Dizi,7,Edebiyat,100,ekranı kilitlenmeden önce boşta geçen süreyi belirlemenizi sağlar.,1,ems,1,Etki alanının sahibinin biz olduğumuzu doğrulamamızı istiyor. Diğer seçeneklere tıklayarak hangi yöntemler ile doğrulama yapabileceğimizi görüyoruz.,1,exchange,2,Exchange Management Shell,1,Exchange server healtchek,1,Exchange Server’da Kullanıcı Mailbox’ını PST Formatında Dışarı Aktarmak,1,Firewall,1,from fn_rbac_R_System(‘disabled’)sys,1,Genel,4,Get-MailboxExportRequest,1,Güvenlik,48,Hack,7,IaC,1,Identity Awareness,1,Infrastructure as Code,1,Ip adreslerini verdik den sonra sunucunun Routing yapabilmesi için “ip_forwarding” ozelliğini aktif etmemiz gerekmektedir.,1,Iphone,16,İnceleme,5,İnsan Hayatı,22,İnternet,33,İnternet Araçları,25,İşte hepsi bu kadar :),1,JSON,1,Karşınıza çıkacak olan ekrandan denemek istediğiniz ürüne ilişkin Setup dosyalarını indirebilirsiniz.,1,Kayıp Rıhtım,1,Kayıp Rıhtım Öneriyor,10,Knight Online,2,Kriptoloji,18,LAPS nedir,1,Linux,33,listenin en altındaki Virtual PC‘yi seçiniz. Son olarak Network de ekleyip,1,Local Administrator Password Solution,1,Local password yönetimi,1,Mailbox,1,Maximum minutes of inactivity until screen locks: Cihaz,1,Microsoft 365 Teams,1,Microsoft 365 Teams Premium,1,Nasıl Yaparım,1,Nasıl Yapılır,76,Nedir,1,Network,452,OllyDbg,1,opensource,1,openstack,1,OpenStack nedir,1,OpenStack Platform Kullanıcı,1,Oyun,9,Ödüller,4,Örnek veriyorum Local AD üzerinde bir kullanıcı oluşturduğunuz ve bunun Office 365 tarafına sync edip,1,PowerShell,3,proje,1,redhat,1,Referanslar,3,Resim – 16,2,Resim-11,1,Resim-12,1,Resim-14,1,Resim-18,1,Resim-3,1,Resim-4,1,Resim-5,3,Resim-6,2,Resim-7,3,Resim-8,1,Resim-9,3,Role ve Proje Oluşturma,1,Router(config)# snmp-server community xxxx RO 11,1,Sanallaştırma tabanlı güvenlik kullanarak lokal güvenlik otoritesini ( Local Security Authority) nasıl izole edildiğini görüyoruz (Resim-4).,1,Sanat,6,Scale up,1,SCCM ile LAPS deployment,1,shutdown -r now,1,Sıra geldi Upgrade İşleminin Yürütülmesine sırasıyla,1,Sinema,70,Sistem,34,SQL,1,Şimdi de sıra geldi Client eklemeye. Client’ı da yine sağ tuş/Node deyip,1,TAGs: Aruba,1,TAGs: Azure,2,TAGS: Check Point,1,TAGs: Exchange 2019 healtcheck,1,TAGs: Exchange Server,1,TAGs: Microsoft Teams,1,TAGs: OpenStack,1,TAGs: proxy,1,TAGs: sccm ile laps dağıtımı,1,Tarih,42,Tcp / Ip,35,Teams AI,1,teams filigran,1,Teams Premium,1,Teams Premium Nedir,1,teams webinar,1,Teams yapay zeka,1,Tüm ayarlarmaları tamamlandıktan sonra update butonu ile birlikte hybrid yapılandırma sürecini başlatıyoruz.,1,TV,1,Visual Studio Code,1,VS Code,1,VSX Avantajları,1,Windows,63,WorldHistory,63,Wwid multipath –ll komutundan aldığınız çıktı,1,www.mshowto.org,2,Yardımcı Programlar,21,Yaşam,16,Yazı,80,Yazılım Geliştiriciler için Azure,1,
ltr
item
Dijital ve Organik: Bilgisayarınız, Telefonunuz veya Ağınızdaki Herhangi Bir Web Sitesini Engelleme
Bilgisayarınız, Telefonunuz veya Ağınızdaki Herhangi Bir Web Sitesini Engelleme
https://i2.wp.com/hackingnewstutorials.com/wp-content/uploads/2018/02/5943ddfb2f9f6img.jpg?resize=620%2C348
Dijital ve Organik
https://kesirlisayi.blogspot.com/2018/05/bilgisayarnz-telefonunuz-veya-agnzdaki.html
https://kesirlisayi.blogspot.com/
https://kesirlisayi.blogspot.com/
https://kesirlisayi.blogspot.com/2018/05/bilgisayarnz-telefonunuz-veya-agnzdaki.html
true
6620277292663937790
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content